ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τι συνέβη πραγματικά στις χθεσινές εκλογές; Ξεκίνησε μια νέα μεταπολίτευση.

Τι συνέβη πραγματικά στις χθεσινές εκλογές;

Όσοι πήγαν να ψηφίσουν, επιβράβευσαν τον Μητσοτάκη, τον ώθησαν να συνεχίσει τις καλές πολιτικές του.

Τιμώρησαν την πολιτική αλητεία και τον λαϊκισμό και απέρριψαν την απλή αναλογική.

Στις αμέσως ερχόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει και άλλο, θα του φύγουν ψηφοφόροι του κυρίως προς το ΠΑΣΟΚ. Θεωρώ την πιθανότητα το ΠΑΣΟΚ να φτάσει να έχει τα ίδια ποσοστά με τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ μεγάλη.

Η πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργήσει αντισυσπειρωτικά και ψηφοφόροι θα λακίσουν σε άλλα κόμματα, μεταξύ αυτών θα είναι εκτός από το ΠΑΣΟΚ, προς την Πλεύση Ελευθερίας και άλλα κόμματα, αλλά και κάποιοι προς την ΝΔ.

Ο Ελληνικός λαός εχθές τιμώρησε το ψέμα και την υποκρισία, τον ψεύτη και τον υποκριτή, το διχαστικό και το υβριστικό του κόμμα και είπε ναι στην κυβέρνηση για πρώτη φορά με τόση ένταση. Σε έναν πρωθυπουργό που έδειξε και καθ όλη την προεκλογική εκστρατεία, σοβαρότητα, ειλικρίνεια και τόλμη να αναγνωρίζει τις παραλήψεις και τα λάθη του.

Είπε ναι στην αριστεία και την πρόοδο, τιμωρώντας τους λαϊκιστές με πολιτικό λόγο των δεκαετιών του 70 και 80, σε ένα κόμμα γερασμένο ιδεολογικά που έλεγε ότι απευθύνονταν στου νέους.

Η Ελλάδα προχωρά και δεν γυρίζει πίσω σε διχασμούς και μίση όπως ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να καλλιεργεί.

 Οι Έλληνες εχθές έκαναν την επανάσταση της λογικής με το να θριαμβεύσει η απαίτηση στην σταθερότητα και την κανονικότητα.

Τιμώρησαν την χυδαιότητα της πολιτικής και επιβράβευσαν την θεσμικότητα και τον πολιτικό πολιτισμό.
Αυτό το προσωποκεντρικό άθυρμα δεν έχει θέση στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας πλέον, αυτό έδειξε εχθές ο Ελληνικός λαός.
Με το μόνιμο αντιπολιτευτικό του σύνθημα ο ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η χειρότερη κυβέρνηση της αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ έφαγε τα μούτρα του, λέγοντας τον ο Ελληνικός λαός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη μόνο η χειρότερη κυβέρνηση δεν ήταν και για αυτό της έδωσαν μεγαλύτερα ποσοστά από τις προηγούμενες εκλογές. Πράγμα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα τα χθεσινά αποτελέσματα. Οι κυρ Παντελήδες ξανά εκδικήθηκαν τους καταστροφείς τους και επέλεξαν πρόοδο και σιγουριά.
   Τελικά ναι,  υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ
Με την συντριβή του λαϊκισμού υπάρχει Ελπίδα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια