ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Εκλογές 21ης Μαΐου. Επίδειξη πολιτικής ωριμότητας
Εχθές ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού έδειξε πολιτική ωριμότητα με τα αποτελέσματα που έφερε.

Καταρράκωσε έναν ραδιούργο και δολοπλόκο πολιτικό, τον Τσίπρα και τον τιμώρησε με αυτά τα ποσοστά.

Δολοπλόκος γιατί έφερε την απλή αναλογική τελευταία στιγμή πριν χάσει τις προηγούμενες το 2019 εθνικές εκλογές.

Ο Ελληνικός λαός τον τιμώρησε γιατί έδειξε σε όλη του την πολιτική διαδρομή, και στην προεκλογική περίοδο το επιβεβαίωσε,  ότι είναι ένας επικίνδυνος ανεύθυνος πολιτικός και ότι η πολιτική είναι ένα παιχνίδι χαχανητών.

Έδωσε ξεκάθαρα το μήνυμα στον Μητσοτάκη για αυτοδύναμη κυβέρνηση του, με το τωρινό πλέον εκλογικό σύστημα και με αυτά τα ποσοστά θα είχε 174 βουλευτές!

Απέρριψε και την απλή αναλογική.

Στις ερχόμενες εκλογές  το ΠΑΣΟΚ, ένα από τα κόμματα ευθύνης όπως η ΝΔ, οι πιθανότητες είναι  πολύ μεγάλες να κερδίσει την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επιτέλους να έρθουμε σε μια ολική ομαλότητα με τα κόμματα ευθύνης και σε μια, όσο γίνεται ήρεμη πολιτική ζωή για την πρόοδο όλης της κοινωνίας.

Όχι άλλες ανωμαλίες, όχι άλλον ανώμαλο αντισυστημικό πολιτικό λόγο. Έχουμε ανάγκη από ουσιαστικό πολιτικό λόγω προτάσεων και πολιτισμένων αντιπαραθέσεων χωρίς μίση και πάθη.

Ναι, όσοι πήγαμε εχθές και ψηφίσαμε δείξαμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε υπεύθυνοι πολίτες και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δείξαμε πολιτική ωριμότητα και ξέρουμε να εκτιμούμε.

Επιστρέφουμε πίσω όλους τους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές που δεχόμαστε από τους  φασιστοειδείς αρνητές της προσέλευσης στην κάλπη.
Pet Food and Supplies

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια