ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Επωάζεται μια Novartis 2


Θέλουν και πάλι προστατευόμενους μάρτυρες

Σ. Μουμτζής

Επωάζεται μια Novartis 2. Άκουσα χθες τον κ. Μαντζουράνη να λέει πως τα αποδεικτικά στοιχεία για τις παρακολουθήσεις ή έχουν καταστραφεί ή κάποιοι τα έχουν εξαφανίσει για να εκβιάσουν. Αυτό σημαίνει πως ο πελάτης του δεν έχει αυτή τη στιγμή κανένα στοιχείο, απλώς σκόρπια ονόματα.

Τι πρότεινε ο κ. Μαντζουράνης; Να δοθεί η ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα σε 4-5 υπαλλήλους της ΕΥΠ, που έχουν συνταξιοδοτηθεί, για να μπορέσουν να καταθέσουν ποιους παρακολουθούσαν και για ποιο χρονικό διάστημα. Τέλεια. Είναι ολοφάνερο πως θέλουν να ξαναστήσουν σκηνικό Novartis. Επιδιώκουν οι εκλογές να διεξαχθούν μέσα σε φήμες που θα σπείρουν οι κουκουλοφόροι μάρτυρες και θα αναπαράγει το γνωστό παραδημοσιογραφικό κύκλωμα που «δοξάστηκε» με την υπόθεση Novartis. Και το οποίο επειδή απαλλάχθηκε από τις ποινικές του ευθύνες είναι έτοιμο να ξαναχρησιμοποιήσει την ίδια συνταγή. Πού ξέρεις αυτή τη φορά μπορεί να πετύχει. Αλλά και να μην πετύχει ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Ποτέ δε θα πρέπει να ξεχάσουμε ποιο ήταν το βασικό σενάριο της σκευωρίας Novartis. Οι εκλογές να διεξαχθούν με τους 8 να ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους στα δικαστήρια και τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Άδωνι Γεωργιάδη προφυλακισμένους.

Σήμερα, επειδή δεν είναι στην κυβέρνηση, δύσκολα υλοποιούνται οι σχεδιασμοί τους. Δύσκολα η ελληνική πολιτική ζωή και η ελληνική Δικαιοσύνη αντέχει μια νέα τυχοδιωκτική περιπέτεια με κουκουλοφόρους μάρτυρες που θα πετούν ονόματα και λάσπη, που θα αντικαταστήσουν τις…τροχήλατες βαλίτσες και τα ανύπαρκτα στικάκια του FBI! Και τότε στόχευαν οι σκευωροί πρώην πρωθυπουργούς και σήμερα στοχοποιούν τον πρωθυπουργό. Παίζουν χοντρά το παιχνίδι τους.

Θυμηθείτε το! Στο επόμενο χρονικό διάστημα αυτό θα είναι το αίτημα της ομάδας «Ντοκουμέντο» και όχι μόνο. Να δοθεί η ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα σε πρώην υπαλλήλους της ΕΥΠ, για να καταθέσουν σε βάρος του πρωθυπουργού. Γιατί αυτός είναι ο στόχος. Προς τούτο θα ενεργοποιήσουν τους θύλακες που έχουν στη Δικαιοσύνη για κρίσιμες αποφάσεις.

Βέβαια, σε μια τέτοια απευκταία περίπτωση ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου. Γιατί με μεγαλύτερη ευκολία η κυβέρνηση θα μπορέσει να βρει άλλους μάρτυρες που θα καταθέσουν για τις υποκλοπές της περιόδου 2015-2018. Ποιοι παρακολουθούσαν ποιους και γιατί, με ποιο παράνομο λογισμικό και με τον τότε πρωθυπουργό πλήρως ενημερωμένο. Και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Για μια ακόμα φορά θα πάνε για μαλλί και θα φύγουν κουρεμένοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια