ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το: Ή άσπρο ή μαύρο των αντιλήψεων μας και η κατοχή της απόλυτης άποψης


Είναι πολύ διαδεδομένο στους Έλληνες το ότι, οι απόψεις κάποιου για όλα τα θέματα πρέπει αν όχι να ταυτίζονται με κάποιες κομματικές, να μοιάζουν πολύ κάποιου κόμματος ή κινήματος.

Ένας πολίτης είναι σχεδόν αδιανόητο και ανόητο να έχει π.χ. αντιμνημονιακή άποψη και να είναι φιλοερωπαϊστής. Ή να είχε αντιμνημονιακή άποψη και να είναι φιλελεύθερος δημοκράτης.

Δυστυχώς το αντινμνημονιακό κίνημα ταυτίστηκε με τον αριστερισμό και την ακροδεξιά και το νεοναζιστικό έκτρωμα στην Ελλάδα.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ: Εφόσον ήσουν αντιμνημονιακός οφείλεις να συνεχίσεις να ακολουθείς τα αριστερά αντιμνημονιακά απομεινάρια κουλουβάχατων από απόψεις κομμάτων και κινημάτων, που μοιάζουν πολύ με τον εθνικοσοσιαλισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι άτομα που κινούνται σε αυτά τα σχήματα έχουν αρκετές φορές βίαιη λεκτική συμπεριφορά, με υποτιμήσεις και βρισιές ακόμα. Ειδικά αν δηλώσεις φιλελεύθερος…

Πιστεύω ότι το: Να εκτιμάς κάποια ή κάποιο πολιτικό πρόσωπο σαν το πιο συμφέρον για την χώρα, λόγω σοβαρότητας  και αποτελεσματικότητας του και όχι να κυνηγάς χίμαιρες και ουτοπίες, σε κάνει σαν λαό, σαν έθνος  πιο ικανό να επιβιώνεις και στις πιο δύσκολες συγκυρίες.

Το: Βάστα Μέρκελ, δεν ήταν απλά ένα σύνθημα φιλοευρωπαϊστών. Δήλωνε και μίσος εναντίον όσων υποστήριζαν την αυτοδιάθεση των λαών και την μη υποταγή στα στυγνά κυρίως γερμανικά συμφέροντα.
Αυτά τα στυγνά γερμανικά συμφέροντα αιχμαλώτισαν στον παράφρονα πούτιν όλη την Ευρώπη.
Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Η Άντζελα- Τζέλα Μέρκελ.
Είναι αυτή που αιχμαλώτισε την χώρα της και κατ΄ επέκταση όλη την Ευρώπη στον παράφρονα Πούτιν. Εσείς που την είχατε κάνει σχεδόν εικόνισμα σωτηρίας της χώρας μας.
Τώρα δηλώνει να πάρουμε σοβαρά τα λόγια του Πούτιν!
Δηλαδή τους εκβιασμούς του και να κάνουμε ότι ο παράφρονας θέλει.
Όσο για την γερμανία, συνεχίζει το:
Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σας, δικά μου.
Στην κρίση χρέους εκβίαζε και επέβαλε οικονομική σκλαβιά και τώρα θέλει στην δικιά της μεγάλη κρίση να βάλουν όλοι πλάτη!
Μετά σας φταίει η Μελόνη που είναι...φασίστρια.
Ποια ΕΕ ωρέ, αυτό το έκτρωμα δεν έχει πολλά ψωμιά.
Παρόλο που μας συμφέρει η ύπαρξης της, δεν παύει να είναι ένα δυσλειτουργικό έκτρωμα που κρατάει και ίσες αποστάσεις από Ελλάδα- Κύπρο και από την τουρκία. Άντε να κάνει και κάποια δηλωσούλα υπέρ μας.

ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια