ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ιδεοληπτικοί με ευτελή κίνητρα εμποδίζουν την πρόοδο και την ανάπτυξη


Έχουμε και λέμε: Γήπεδο ΑΕΚ, γήπεδο Παναθηναϊκού και Ελληνικό, τρία εμβληματικά έργα, πήγαν πολλά χρόνια πίσω γιατί κάποιοι ιδεοληπτικοί - για να μην αναφερθώ σε άλλα ευτελή κίνητρα - δεν ήθελαν να γίνουν. Πού βρισκόμαστε τώρα;

Το γήπεδο της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε, το Ελληνικό έχει μπει στις ράγες και προχωρά και το γήπεδο του Παναθηναϊκού δρομολογείται. Αν υπάρχει πολιτική βούληση, οι δυσκολίες με τον ένα ή τον άλλον τρόπο ξεπερνιούνται και τα έργα προχωρούν.

Προσκείμενοι στην ριζοσπαστική και σπαστική αριστερά διάφοροι πολιτιστικοί σύλλογοι με δήθεν οικολογικές ευαισθησίες ανακάλυπταν σπάνιες δικαιολογίες για να εμποδίζουν και να καθυστερούν μεγάλα έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής των περιοχών, ακόμα και όταν αυτά τα έργα προσφέρουν σε πάρα πολλούς εργασία.

   Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια!!! Κατάφερε η ΑΕΚ να παραδώσει το γήπεδο της έδρα της, κάτι σαν το μετρό της Θεσσαλονίκης που ευτυχώς προχωράει επιτέλους.

Το απίστευτο είναι ότι η αριστερή υποκουλτούρα (χαρακτηρισμός δικός μου) ζητάει τώρα από την ΑΕΚ να αφαιρέσει τον σήμα του δικέφαλου αετού!

ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια