ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Όλοι προστατεύουν το αυγό του φιδιούΜοναστήρια, ποδοσφαιρικές ομάδες και λοιπές “συλλογικότητες” στη Βόρεια Ελλάδα χρησιμοποιούνται για την ανάδειξη των “κληρονόμων” της Χρυσής Αυγής. Ο πουτινισμός στα καλύτερά του.

Το Κράτος, κύριε Πρόεδρε, είναι πανίσχυρο. Όταν θέλει. Διότι τις περισσότερες φορές δεν θέλει. Όχι γιατί δεν υπάρχει η πολιτική βούληση, αλλά διότι ένα αφορολόγητο κοντέινερ με τσιγάρα, για παράδειγμα, αγοράζει περισσότερες συνειδήσεις απ’ ό,τι η επίκληση του Νόμου και της Ηθικής.

Η πραγματικότητα είναι ότι όλες οι μετρήσεις ανιχνεύουν στη Βόρεια Ελλάδα τον Κασιδιάρη. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι αποτέλεσμα της ολιγωρίας που επέδειξε το κράτος να αντιμετωπίσει το κράτος εν κράτει που δημιουργήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα και που στήριξε με κάθε τρόπο τα ρωσικά συμφέροντα στην ευρύτερη περιοχή τω ν Βαλκανίων. Ο φόβος του πολιτικού κόστους προκάλεσε παραλυσία και τώρα θα πληρώσουμε όλοι το τίμημα.

Αλήθεια, τι άποψη έχει σχετικά η Αριστερά; Διότι και η αριστερά μέτρησε τα ψηφαλάκια και δεν έκανε το παραμικρό. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όλοι προστάτευσαν το αυγό του φιδιού. Και φοβόμαστε ότι τα δάκρυα δεν θα έχουν πλέον νόημα όταν θα βγει το αποτέλεσμα της κάλπης.

Ο φιλελεύθερος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια