ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Bundala türk kavgası - Οι τούρκοι πλακώνονται στο ξύλο μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης. Έτσι λύνουν τις διαφωνίες τους οι τούρκοι


youtube

Βουλευτής και δημοσιογράφος στην Τουρκία πιάστηκαν στα χέρια, κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής του καναλιού TV100 το βράδυ του Σαββάτου. Τα αίματα άναψαν στο στούντιο όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και στον φυλακισμένο Κούρδο ηγέτη Σελαχετίν Ντεμιρτάς, καθώς και στον αντικαθεστωτικό Οσμάν Καβαλά.

«Η αστυνομία και το κράτος μας ανήκουν», είπε εμφατικά ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Κεμάλ Ενγκινχιούρτ και όταν ο δημοσιογράφος Λατίφ Σιμσέκ του είπε να μη λέει τέτοια πράγματα, ο εθνικιστής βουλευτής κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Στη συνέχεια μαζί με τον σωματοφύλακά του άρχισαν να ξυλοκοπούν άγρια τον δημοσιογράφο.

Η εκπομπή διακόπηκε ωστόσο ο καυγάς συνεχίστηκε με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να λιποθυμήσει από τα χτυπήματα.

Ο δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση εναντίον του βουλευτή Κεμάλ Ενγκινχιούρτ, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν στέλεχος των Γκρίζων Λύκων. Ο εισαγγελέας διέταξε την προφυλάκιση του σωματοφύλακα, και όχι του βουλευτή που καλύπτεται από ασυλία.

Το Δημοκρατικό Κόμμα στο οποίο ανήκει ο βουλευτής που έλαβε μέρος το επεισόδιο στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχε στη συμμαχία εναντίον του Ερντογάν.

Πηγή: Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ΣΚΑΪ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια