ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Στο twitter διασκεδάζουν με τον Νίκο Παππά και τον ξεφτιλίζουν...


Αγανάκτησε ο Νίκος Παππάς για την ταλαιπωρία των επιβατών αμαξοστοιχίας που βρέθηκε ακινητοποιημένη λίγο μετά την Αθήνα. Και έσπευσε να ζητήσει την απολογία του αρμόδιου υπουργού Κώστα Καραμανλή. Μεγάλη πρόοδος, θα πουν οι κακεντρεχείς που δεν ζήτησε την παραίτησή του όπως αρέσκονται να κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο που ο υπόδικος πρώην υπουργός φαίνεται να πάσχει από βαριάς μορφής αμνησία γεγονός που στάθηκε η αφορμή να στηθεί τρελό πάρτυ στο twitter. Τι έχει ξεχάσει; Για αρχή πως ήταν η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε που πούλησε τον ΟΣΕ στους Ιταλούς. Το πούλησε μάλλον είναι υπερβολή καθώς τα 40 εκ. περίπου δεν το λες πώληση αλλά χάρισμα!

Τι άλλο ξέχασε; Πως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το “Λευκό Βέλος” έφτασε στη Θεσσαλονίκη “υπό άκρα μυστικότητα” όπως έγραφαν δημοσιεύματα της εποχής. Και αν η συγκεκριμένη αμαξοστοιχία έχει τεχνικά προβλήματα είναι υπόθεση των ειδικών να το πουν. Σε καμία όμως περίπτωση ο Νίκος Παππάς δεν δικαιούται να διαμαρτυρεται για τις συνέπειες των επιλογών της κυβέρνησης Τσίπρα. Ούτε φυσικά και να δηλώνει πως “η αυριανή προοδευτική κυβέρνηση θα ξεκινήσει μια τιτάνια προσπάθεια ανάταξης του σιδηροδρόμου”. Θα αρκούσε μια συγνώμη…


Δείτε πώς αντέδρασαν οι χρήστες

https://tomanifesto.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια