ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Άρχισαν οι αφίξεις F-35 και F-15 της USAF… “πιάνουν δουλειά” από ΔευτέραΜε την τρίαινα του Ποσειδώνα να λαμβάνει stealth χαρακτηριστικά και την «οργή» του να ξεχύνεται από τον ουρανό, νότια της Κρήτης, η συμμαχική άσκηση «Poseidon Rage 2022» ξεκινά τις επόμενες ώρες με ορμητήριο την 115 Πτέρυγα Μάχης της Σούδας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γ.Σ
ΠΗΓΗ: HELLAS JOURNAL

Αυτό είναι το πρώτο ουσιαστικό αεροπορικό τετ α τετ των Ελλήνων ιπταμένων απέναντι και δίπλα στα αεροσκάφη 5ης γενιάς. Τόσο από το αεροπορικό Επιτελείο, όσο και οι ίδιοι οι αεροπόροι θέλουν να «ξεσκονίσουν» το F-35. Να μάθουν ότι περισσότερο μπορούν για το απόκτημα της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο βεβαίως θα φτάσει σε Ελληνικό αεροδρόμιο αρκετά χρόνια μετά.

Ήδη από το πρωί της Παρασκευής έχουν αρχίσει να μετασταθμεύουν αεροσκάφη στην Σούδα, F-35 και F-15 των αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων που επιχειρούν από την Ευρώπη κι έχουν έδρα το Lakenheath της Μ. Βρετανίας. Τα μέτρα ασφαλείας έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα διότι αυτές τις ημέρες στην Κρήτη θα βρίσκεται η νεότερη απόρρητη αεροπορική τεχνολογία της Δύσης.

Το Σάββατο η μεταστάθμευση των 24 αεροσκαφών θα ολοκληρωθεί και μετά την ανάπαυλα της Κυριακής, την Δευτέρα το πρωί θα ξεκινήσουν οι απογειώσεις και το εναέριο ραντεβού με τα «μπλε φτερά». Και τότε αρχίζουν οι λεγόμενες «fam flight», ώστε οι αεροπόροι των F-35 & F-15 Strike Eagle… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια