ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΝΔ σε Τσίπρα για την ελευθερία του Τύπου: Ο υπουργός σας παραπέφθηκε στο ειδικό δικαστήριο κι ο εκπρόσωπός σου απειλούσε τον Πρετεντέρη με λιντσάρισμα


Μάλιστα, επικαλείται βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδικτύο και είναι τραβηγμένο το 2015, στο οποίο ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος, εμφανίζεται να φωνάζει χουλιγκανικού τύπου συνθήματα, απειλώντας δημοσιογράφους με λιντσάρισμα. 

Με μια σκληρή ανακοίνωση απαντά η ΝΔ στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί ελευθερίας του τύπου υπενθυμίζοντας ότι ο αρμόδιος υπουργός του έχει παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο για επιχείρηση χειραγώγησης της ενημέρωσης. 

«Ακούγοντας τον κ. Τσίπρα να υπερασπίζεται την ελευθερία του τύπου, θα θυμίζουμε συνεχώς πώς την αντιλαμβάνονται στο κόμμα του οποίου ο αρμόδιος υπουργός έχει παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο για την επιχείρηση χειραγώγησης της ενημέρωσης», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Και προσθέτει ότι «πιο ενδεικτικό παράδειγμα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ. Ηλιόπουλος που εμφανίζεται να φωνάζει απαράδεκτα χουλιγκανικού τύπου συνθήματα, απειλώντας δημοσιογράφους με λιντσάρισμα. Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι τραβηγμένο το 2015, όταν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έκλεινε το πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας και έμεναν εκατοντάδες δημοσιογράφοι στον δρόμο. Αλλά η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ακριβώς η ίδια και το 2022».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια