ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πανηγυρίζουν στην Τουρκία με τα όσα είπε ο Τσίπρας στο Euractiv για την Ελλάδα (εικόνα)Έντονα προβάλλουν στην Τουρκία τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο «Euractiv» για την Ελλάδα. Τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης «πανηγυρίζουν» με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργού ότι η «Ελλάδα καταντά να είναι πιόνι στη σκακιέρα τρίτων δυνάμεων».

Mε τίτλο: «Ομολογία Τσίπρα: Η Ελλάδα πιόνι τρίτων δυνάμεων», το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Aydinlik παρουσιάζει αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο δίκτυο «Euractiv».

«“Η Ελλάδα όχι μόνο εγκαταλείπει το σταθερό της δόγμα στην εξωτερική πολιτική, αλλά γίνεται ένας πειθήνιος και δεδομένος σύμμαχος της Δύσης που, στο τέλος της ημέρας, καταντά να είναι πιόνι στη σκακιέρα τρίτων δυνάμεων», είπε ο Αλέξης Τσίπρας η «Aydinlik».

Ακόμα, η τουρκική εφημερίδα παρουσιάζει τα σχόλια του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας για τη σημερινή θέση της Τουρκίας, και την προσπάθειά της να εξελιχθεί σε περιφερειακή δύναμη, καθώς και την ένταση με την Ελλάδα, τονίζοντας πως θα πρέπει να διατηρηθούν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο χώρες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια