ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Λόγω της ημέρας, αξίζει να θυμηθούμε πώς ο πολιτικός απατεώνας υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών- βίντεο


Επτά χρόνια συμπληρώνονται από τη μαύρη επέτειο της επιβολής κεφαλαιακών περιορισμών εξαιτίας των ιδεοληψιών του ανεκδιήγητου γκρουπούσκουλου της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

 

Ο ολετήρας Αλέξης Τσίπρας ως σύγχρονος Ηρόστρατος ακόμα και την ύστατη στιγμή ενέπαιζε τους πολίτες διαβεβαιώνοντάς τους πως δε θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με τις ελληνικές τράπεζες.

 

Αυτά δήλωνε με ακλόνητη σιγουριά ο πολιτικός που έλαχε και πήρε την τύχη της Ελλάδος στα χέρια του μαζί με τους άλλους κομπάρσους του περιφερομένου θιάσου, έχοντας ταυτιστεί με το ψεύδος, την εξαπάτηση και την υποκρισία όσο κανείς άλλος, όταν ερωτήθηκε ευθέως αν εγγυάται προσωπικώς ότι οι τράπεζες θα παραμείνουν ανοικτές:

 

«Εγώ είμαι σίγουρος ότι δε θα γίνει κάτι τέτοιο δεν θα γίνει σε καμμία χώρα της Ευρωζώνης γιατί την επόμενη μέρα θα καταρρεύσει το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα και το κόστος από μια τέτοια εξέλιξη θα είναι δυσβάσταχτο γι' αυτούς που σήμερα μας εκβιάζουν».
Λόγω της ημέρας, αξίζει να θυμηθούμε πώς ο πολιτικός απατεώνας υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών, για να παίξει την τύχη της χώρας στα ζάρια και μετά λέγανε ότι άλλοι έκλεισαν τις τράπεζες
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια