ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ηλικιωμένος μήνυσε τον Βελόπουλο για αναποτελεσματική… κρέμα για τη στύση. Απόφαση σταθμός από τη Βουλή: Ο Βελό μπορεί να πουλάει κρέμες της ΠΟ@ΤΣΑΣ...


Ηλικιωμένος μήνυσε τον Βελόπουλο για αναποτελεσματική… κρέμα για τη στύση

Η υπόθεση έφτασε στη Βουλή για την άρση της ασυλίας του αλλά η ολομέλεια είπε «όχι» - Ο μηνυτής φέρεται παλαιότερα να ήθελε να ενταχθεί στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης
Με 250 ψήφους κατά, όσοι και οι παρόντες βουλευτές που ψήφισαν, η Ολομέλεια της Βουλής, απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.

Σημειώνεται ότι ομόφωνα και η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής είχε εισηγηθεί την μη άρση ασυλίας του κ. Βελόπουλου, η υπόθεση του οποίου αφορούσε μήνυση εναντίον του από έναν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος υποστήριζε ότι «του έδωσε μια κρέμα για τη στύση και δεν είδε αποτέλεσμα».

Ειδικότερα, η κατηγορία αφορούσε στο αδίκημα της αντιποίησης του ιατρικού επαγγέλματος με αφορμή αυτά που κατά το παρελθόν έχει παρουσιάσει ο κ. Βελόπουλος στις τηλεοπτικές του εκπομπές ως ιατρικά προϊόντα.

Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση από τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Λύσης, ο μηνυτής επιθυμούσε να ενταχθεί προεκλογικά στο κόμμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια