ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τράγκας: Μυστήριο με τις ράβδους χρυσού σε τραπεζική θυρίδα του εξωτερικού


Συνεργάτης του: Ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι και την πατήσαμε -Δεν είχα ιδέα για την περιουσία του


Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει η τεράστια περιουσία του Γιώργου Τράγκα, μετά τον θάνατό του και το άνοιγμα της διαθήκης του, σχετικά για νομιμοποιήσεις παράνομων εσόδων και ξέπλυμα χρήματος.

Σύμφωνα με το MEGA, το ενδεχόμενο ο δημοσιογράφος να θεωρούνταν φορολογικός κάτοικος Μονακό, κάτι που θα εμπόδιζε τους ελέγχους στην περιουσία του, απορρίπτεται με πόρισμα των Αρχών.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος Ελλάδας που σημαίνει ότι φορολογείτο στην Ελλάδα, συνεπώς η περιουσία τόσο στη χώρα όσο και εκτός τίθεται από την εξέταση των Αρχών. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν ταξίδια σε Γαλλία και ΗΠΑ, προκειμένου να γίνει επιτόπια διαπίστωση των περιουσιακών στοιχείων του δημοσιογράφου.

Γιώργος Τράγκας

Μυστήριο με τις ράβδους χρυσού
Οι αρχές ερευνούν και τις 10 ράβδους χρυσού που έχουν βρεθεί σε τραπεζική θυρίδα στο εξωτερικό, καθώς η απόκτησή τους θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη. Αναζητούνται τα χαρτιά που θα δικαιολογούν την κατοχή τους από τον Γιώργο Τράγκα.

Η τιμή μίας ράβδου χρυσού του ενός κιλού ξεκινάει από 57.000 με 58.000 ευρώ. Σύμφωνα με το MEGA, όσο μικρότερες είναι οι ράβδοι χρυσού τόσο μεγαλύτερη αξία έχουν, καθώς η εμπορευσιμότητά τους είναι πιο εύκολη.


Συνεργάτης Γιώργου Τράγκα: Ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι και την πατήσαμε -Δεν είχα ιδέα για την περιουσία του


Θρίλερ με την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα, έξι μήνες μετά τον θάνατό του.

Το βράδυ της Τετάρτης (8/6) έγινε γνωστό, όπως μετέδωσε ο Alpha, πως δεσμεύθηκαν οι περιουσίες της συζύγου του, Μαρίας Καρρά, και δύο συνεργατών του.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο συνεργατών του, που φέρεται να δεσμεύθηκε και η δική του περιουσία, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha και είπε:

«Δεν γνωρίζω τίποτα για δέσμευση περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν έχω καθόλου περιουσία, είμαι συνταξιούχος. Το μόνο που έχω είναι η σύνταξή μου. Δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μαντίλι να κλάψω».

Συνεργάτης Γιώργου Τράγκα: «Ήμουν διευθύνων σύμβουλος στις επιχειρήσεις του και είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια»

Όσο για την επαγγελματική σχέση του με τον Γιώργο Τράγκα, είπε: «Είχα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τράγκα κατά το παρελθόν. Ήμουν διευθύνων σύμβουλος στις επιχειρήσεις του. Μάλιστα, είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης, επειδή αυτές οι επιχειρήσεις είχαν πτωχεύσει για χρέη στο δημόσιο. Δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετέχω σε διοικητικά συμβούλια και τέτοια. Εκείνος με πίεζε, για να μπορέσει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Μπλεχτήκαμε και την πατήσαμε, γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι. Πρέπει να είμαι και ο μόνος που έχει καταδικαστεί από τις επιχειρήσεις Τράγκα».

«Όσοι συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Τράγκα δεν γνωρίζαμε ότι έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία. Γνωρίζω ότι είχε πάρει αρκετά χρήματα από τις αγοραπωλησίες καναλιών στις οποίες συμμετείχε, αλλά και από τις μετεγγραφές που έκανε στα ραδιόφωνα» πρόσθεσε, για να καταλήξει: «Σε καμία περίπτωση δεν γνώριζα ότι είχε έναν τέτοιο πακτωλό χρημάτων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια