ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-Με ντομάτες και αυγά πήραν τον Άδωνι στο κυνήγι από τη λαϊκή 😜 Στα έλεγε ο σύριζα και δεν τον άκουγες κ. υπουργέ...Aλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση μετατρέπει τις λαϊκές αγορές σε σούπερ μάρκετ

Δευτέρα, 01 Νοε 2021

" Μύδρους" εναντίον της κυβέρνησης, με αφορμή το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους από τη Γενική Συνομοσπονδία Παραγωγών Επαγγελματιών και Βιομηχανικών Ειδών Λαϊκών Αγορών Ελλάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι, εν μέσω έκρηξης ακρίβειας, «σε μία περίοδο που περνά πολύ δύσκολα ο μέσος Έλληνας και το κάθε νοικοκυριό ζορίζεται, η κυβέρνηση διαλύει τον κοινωνικό ρόλο των λαϊκών αγορών», μετατρέποντάς τες «και τις λαϊκές αγορές σε σούπερ μάρκετ».

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η εξέλιξη αυτή  είναι «πολύ σοβαρό πλήγμα τόσο για την παραγωγή και τους παραγωγούς, όσο όμως και για το μέσο νοικοκυριό», σημειώνοντας πως «οι λαϊκές αγορές είναι μία διέξοδος για ποιοτικά και φθηνά προϊόντα για τους πολίτες».

Παράλληλα, επισήμανε πως η λογική της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη είναι «τα πάντα σε επαγγελματίες μεσάζοντες και καμία στήριξη στους παραγωγούς», υπογραμμίζοντας «την αμέριστη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

Τέλος, ο κ. Τσίπρας, αφού είπε ότι «το ζήτημα είναι το νομοσχέδιο αυτό να μην ψηφιστεί και αν περάσει να μην εφαρμοστεί», δεσμεύθηκε ότι «εμείς είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε την επόμενη μέρα, στο βαθμό που ξαναέρθουμε σε θέσεις ευθύνης».


Πέρασε ο καιρός, το νομοσχέδιο ψηφίστηκε μόνο με τις ψήφους της ΝΔ και εφαρμόζεται... κι ο Άδωνις χθες, πήγε στη λαϊκή της Νέας Φιλαδέλφειας μαζί με Βούρο (Δήμαρχος) και Πασβαντίδη (ΠΑΣΟΚο)... και στέλνει στον ΣΥΡΙΖΑ φιλάκια ρουφηχτά, μαζί με την υποδοχή και τις χαιρετούρες που έσπευδαν να του κάνουν οι παραγωγοί
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια