ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Λύγισε ο Μπιλ Γκέιτς: Παραδέχτηκε ότι κατασκεύασε τον κορωνοϊό για να πλήξει προσωπικά τον Μπάμπη από το ΜπραχάμιΛύγισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος παραδέχτηκε ότι κατασκεύασε τον κορωνοϊό, προχωρώντας στην αποκάλυψη αυτή μετά από ανάρτηση Έλληνα χρήστη του Facebook.

Εμφανώς ταραγμένος, ο Αμερικανός μεγιστάνας παραδέχτηκε ότι, πράγματι, εκπαίδευσε ο ίδιος νυχτερίδες να διασπείρουν τον κορωνοϊό όπως ακριβώς υποστηρίζει στο Facebook ένας Έλληνας χρήστης ονόματι Μπάμπης, και στη συνέχεια κατασκεύασε το εμβόλιο ώστε να τον ελέγχει με το πάτημα ενός κουμπιού σαν τηλεκατευθυνόμενο.

Καταλύτης για την σοκαριστική εξομολόγηση του Γκέιτς ήταν ανάρτηση του εν λόγω Μπάμπη στο Facebook στην οποία, γράφοντας αποκλειστικά με κεφαλαία, ξεσκέπασε τη συνωμοσία του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου να τον υποδουλώσει.

Ο συγκεκριμένος Μπάμπης, ο οποίος στο προφίλ του δηλώνει απόφοιτος του σχολείου της ζωής, φέρεται μάλιστα να ανέβασε και αποκλειστική είδηση από το έγκυρο ειδησεογραφικό μπλογκ ti-mas-krivoun.blogspot.com το οποίο αποκαλύπτει ότι το νανοτσιπάκι μέσα στο εμβόλιο θα συγχρονίζεται με το Windows Update για να μπορεί να του δίνει νέες εντολές με κάθε αναβάθμιση.
«Μεταξύ των πολυδισεκατομμυριούχων υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για το ποιος θα υποδουλώσει την ανθρωπότητα»

«Δυστυχώς είναι όπως τα λέει ο Μπάμπης. Ξέρετε μεταξύ των πολυδισεκατομμυριούχων υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για το ποιος θα υποδουλώσει την ανθρωπότητα. Ο Σόρος έχει αναλάβει να αλλοιώσει το DNA της Δύσης με μετανάστες, οι Ιλλουμινάτι να καταστρέψουν την Ορθοδοξία, ένιωθα τεράστια πίεση να βρω και εγώ κάτι» είπε ξεσπώντας σε λυγμούς ο Αμερικανός μεγιστάνας.

https://tovatraxi.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια