ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο κύριος Ιάσωνας και το παρολίγον παράσημο. Με υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ συκοφαντούν την Ελλάδα διεθνώς.


Σάκης Μουμτζής

Είναι γνωστή η δραστηριότητα του κυρίου Ιάσωνα να κατηγορεί, συνεπικουρούμενος από βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στα διεθνή fora την Ελλάδα πως επαναπροωθεί μετανάστες. Και ο μεν κύριος Ιάσωνας τη δουλειά του κοιτά. Κατηγορεί όλους αυτούς που του φέρνουν εμπόδια στη διακίνηση μεταναστών-προσφύγων, γιατί είναι ένας επαγγελματίας διασώστης. Το πώς λειτουργεί το κύκλωμα ξεφεύγει από το πλαίσιο αυτού του άρθρου. Εξάλλου, όλα αυτά έχουν γίνει γνωστά εδώ και πολύ καιρό. Απόδειξη; Μόλις εκδιώχθηκαν συγκεκριμένες ΜΚΟ από την Ελλάδα περιορίστηκαν θεαματικά οι μεταναστευτικές ροές από Αφρική και Ασία. Εξάλλου ουδεμία από αυτές τις ΜΚΟ ενδιαφέρθηκε πώς θα γλιτώσουν οι Ουκρανοί της Μαριούπολης και της Χερσώνας από τη ρωσική βαρβαρότητα. Ανεξήγητη αυτή η συμπεριφορά. Μάλλον, οι Ουκρανοί δεν πληρώνουν καλά.

Εντάξει, ο κύριος Ιάσωνας έχει όπως προανέφερα τους επαγγελματικούς του λόγους που συκοφαντεί το ελληνικό Λιμενικό. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γιατί του συμπαραστέκονται; Γιατί όχι μόνον υιοθετούν τις ανοησίες που λέει, αλλά τις προβάλλουν στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε εκστρατεία λάσπης κατά της ίδιας της πατρίδας τους;

Ο λόγος είναι γνωστός. Διότι ελάχιστη αξία δίνουν στην ίδια την έννοια των συνόρων και συνακόλουθα στη φύλαξη τους, θεωρούν τη σημαία ένα κομμάτι πανί και τίποτα παραπάνω, ενώ πιστεύουν πως δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Όλα αυτά τα έχουν πει και κυρίως τα έχουν εφαρμόσει και στην πράξη. Ας ανατρέξουμε στο 2016 ανακαλώντας μνήμες της Ειδομένης και στις εικόνες της Μόριας, με τις τρισάθλιες συνθήκες διαβίωσης, όπου ήταν φυσιολογικός ο βιασμός των ανηλίκων μια φορά το εξάμηνο. Και αυτό το είπαν.

Περιττό να πω τι θα γινόταν στον Έβρο τον Μάρτιο του 2020, αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε γι΄αυτό μας είχαν προϊδεάσει τότε, όταν και κατηγορούσαν τους Εβρίτες εθνοφύλακες που φύλαγαν τα σύνορα, ότι είναι «εθνίκια» και «στρατόκαυλοι».

Είναι απολύτως φυσιολογικό σήμερα να στέκονται δίπλα στον κύριο Ιάσωνα. Δεν το κάνουν μόνον από αντιπολιτευτικούς λόγους. Υπάρχει ταυτότητα αντιλήψεων. Θέλουν και οι δύο πλευρές μια Ελλάδα χωρίς σύνορα.

Το ότι αυτό ακριβώς επιδιώκουν και ο Ερντογάν και οι κεμαλιστές ελάχιστη σημασία έχει. Χθες βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε θέσεις του Ελληνικού Στρατού στη Λέσβο. Απίστευτο και όμως αληθινό και συγχρόνως τραγικό.

Η κυβέρνηση στην προεκλογική περίοδο δε χρειάζεται να κάνει πολλά πράγματα. Μερικά σποτάκια με τον Ιάσωνα και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και το δίλημμα θα προκύψει αμέσως.

«Με τον Ιάσωνα ή με το Λιμενικό;»

A propos, τελικά ποιος πρότεινε τον εν λόγω κύριο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον παρασημοφορήσει; Ποια αριστερή ψυχούλα εκτίμησε το «έργο» του; το όνομα του αποτελεί κρατικό μυστικό; Ας σκεφτεί ο αναγνώστης έναν παρασημοφορημένο Ιάσωνα να συκοφαντεί το κράτος που τον παρασημοφόρησε. Γλιτώσαμε τον πλήρη ευτελισμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια