ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Εκδρομή στην Τουρκία; Οι Τούρκοι κράτησαν για 3 ημέρες Ελληνίδα μαθήτριαΑκόμη και τώρα που οι Τούρκοι αμφισβητούν την κυριαρχία στο νησί τους, σε λύκειο στην Χίο, είχαν την φαεινή ιδέα να πάνε στην Κωνσταντινούπολη! Δεν ξέρουμε ακόμη το ακριβές πλαίσιο αν δηλαδή ήταν κάποια ανταλλαγή που γίνεται με κάποιο λύκειο εκεί ή απλά βόλτα…

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΑΚΑ ΝΕΑ

Αλλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να γίνεται. Πήγε λοιπόν ένα λύκειο από την Χίο εκεί, αλλά επειδή το διαβατήριο μιας μαθήτριας είχε λήξει, ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ! Και παρά τις προσπάθειες των γονέων μέσω του ελληνικού προξενείου, το παιδί ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ μέχρι την λήξη του προγράμματος του λυκείου τρεις μέρες μετά!

Λοιπόν ελπίζουμε να ήταν διδακτική η εμπειρία σε όλους αυτού τους απίστευτους που συμφώνησαν σε μια τέτοια εκδρομή… Και φταίνε και οι γονείς των μαθητών και οι καθηγητές και φυσικά οι υπηρεσιακοί παράγοντες. Αν θέλουν να γνωρίσουν την Τουρκιά ας πάνε πρώτα στην Νέα Μονή της Χίου. Εκεί με τα αραδιασμένα κρανία αυτών που έσφαξαν οι Τούρκοι…. Λοιπόν όπως καταλάβατε, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια