ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αυστηρός Γερμανός υπέρμαχος του Grexit τώρα πέφτει στα πόδια της Ελλάδας για LNGΜε τις χώρες να «τρέχουν» για να καταφέρουν απεξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο, οι Βαυαροί ζητούν τη βοήθεια της Ελλάδας. Για το ζήτημα υπήρξε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, Μάρκους Σόντερ.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Ο κ. Σόντερ ήρθε με μία αποστολή 70 βουλευτών της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης Βαυαρίας για τον εξής λόγο, σύμφωνα με τον ίδιο: «Ψάχνουν για ενέργεια, ψάχνουν για φυσικό αέριο». Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας είπε πως «θα έχουμε στενή συνεργασία με την Ελλάδα ώστε να απεξαρτηθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο. Περιμένουμε από την Ελλάδα να μας δώσει υγροποιημένο φυσικό αέριο αλλά και ενέργεια από άλλες πηγές ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», όπως μεταδίδει ο Παντελής Βαλασόπουλος στο OPEN.

Ο Μάρκους Σόντερ είναι από τους πιο γνωστούς πολιτικούς στη Γερμανία, ήταν υποψήφιος καγκελάριος και είχε τηρήσει πολύ σκληρή στάση στο θέμα της Ελλάδας, καθώς ήταν υπέρ του Grexit. Επίσης, σημειώνεται πως είναι ένας πολιτικός που ασκεί ίσως την πιο αυστηρή στη Γερμανία εναντίον της Τουρκίας και τώρα αναζητεί ελληνικό φυσικό αέριο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια