ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ποιοί είναι πιο μπουντάλα, οι τούρκοι ή στον ΣΥΡΙΖΑ; - Έκλεισε η ανοιχτή γραμμή μεταξύ σύριζα και τουρκίας;

Ο μπουνταλάς και ο τουρκαλάς 

Το πόσο ανόητη είναι η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται και από τα:
Ο Τσίπρας σαν πρωθυπουργός έγλειφε προσωπικά τον Τραμπ και με φράσεις: Είναι διαβολικά χρήσιμος «Η προσέγγιση Τραμπ μοιάζει διαβολική αλλά είναι για καλό» Αυτά δήλωνε ο τότε πρωθυπουργός!
Ενώ προεκλογικά σχεδόν τον έβριζε λέγοντας και το: Να μην μας έβρει αυτό το κακό και εκλεγεί ο Τραμπ.
Ενώ τώρα που η αναγνωρισμένη επιτυχία από όλους, πλην της μικροπρεπούς ελληνικής αντιπολίτευσης, της επίσκεψης του τωρινού πρωθυπουργού βρίσκουν και λένε ό,τι πιο ανόητο στην προσπάθεια μείωσης της αξίας αυτής της επίσκεψης.
Οι ξεδιάντροποι λέγοντας και ψέματα όπως ο σκουρλέτης ότι ο πρωθυπουργός παραλλήλισε το Κίεβο με το Μεσολόγγι, ενώ ο πρωθυπουργός έκανε τον παραλληλισμό με την Μαριούπολη. Ενώ ο σκουρλέτης πρόσβαλε το ιστορικό γεγονός της εξόδου του Μεσολογγίου κατά την πάγια τακτική των αριστερών να προσβάλουν την ιστορία μας. Ο Μητσοτάκης καταχειροκροτήθηκε από όλους στο κογκρέσο αφού ορθώθηκαν όλοι, αυτό έγινε σε πολλά σημεία της ομιλίας του, ακόμα και σε αναφορές που αφορούσαν εθνικά θέματα.
Η Μητσοτάκης καταχειροκροτήθηκε στο κογκρέσο των ΗΠΑ από όπου περνάν προς ψήφιση τα πάντα και δεν γίνεται του προέδρου αν δεν ψηφιστούν εκεί. Αυτά οι συριζαίοι και οι λοιποί ανάξιοι της αντιπολίτευσης τα έχουν υπόψιν τους;;;

Η επίσκεψη αυτή δεν ήταν μια απλή συνάντηση μεταξύ δύο – Προέδρου και Πρωθυπουργού όπου ανταλλάζουν και κάποιες γενικόλογες φιλοφρονήσεις. Ήταν μια επίσκεψη που μίλησε σε όλους τους Αμερικάνους, σε όλους τους βουλευτές, ΟΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
Την χρησιμότητα αυτής της επίσκεψης θα την δούμε, θα την βλέπουμε στο μέλλον, σε μερικούς μήνες και σε λίγα χρόνια θα έλεγα. Οι ΗΠΑ δεν είναι αυταρχικό καθεστώς όπου οι αποφάσεις παίρνονται αλλά Πούτιν, εκεί στην πιο ισχυρή χώρα του κόσμου οι αποφάσεις παίρνονται από το κογκρέσο, όπου εκεί εγκρίνονται ή απορρίπτονται οι αποφάσεις και οι επιθυμίες του προέδρου.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια γίνεται μια σοβαρή εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης των εθνικών μας θεμάτων, αλλά έχουμε την ατυχία να έχουμε μια ανάξια αντιπολίτευση που δεν μας αξίζει, αλλά δυστυχέστατα βρίσκει ψηφοφόρους για να μπαίνει στην βουλή.
Ναι είμαστε προς αναζήτηση άξιας αντιπολίτευσης για να έχουμε ακόμα πιο αξιότερη κυβέρνηση.
Ας ελπίζουμε ότι ο Ανδρουλάκης θα κάνει την διαφορά...

Ο Σκουρλέτης μεταξύ άλλων μπούρδων που είπε για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, προσβάλει και όλους τους Αμερικάνους. Τους θεωρεί βλάκες γιατί λέει ότι δεν κατάλαβαν ποια χώρα εννοούσε ο Μητσ. όταν αναφέρονταν στα προβλήματα με την τουρκία και έπρεπε να την κατονομάσει!!!
Αξίζουμε τέτοια αντιπολίτευση;;;
Ενώ οι τούρκοι το κατάλαβαν και λύσσαξαν για αυτό.
Ποιοι είναι πιο μπουντάλα, οι τούρκοι ή οι συριζαίοι;
Ρωτάω ακόμα και για τα προφανή...

ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια