ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ταχύτατος στο τουιτάρισμα ο Άδωνις Γεωργιάδης - Η ατάκα του στον Μπουκώρο που έκανε τους «γαλάζιους» βουλευτές να ξεσπάσουν σε γέλιαΤι είπε για τις επιδόσεις του στην Ολεμέλεια της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης και ΕπενδύσεωνΑπό τις αγαπημένες καθημερινές συνήθειες του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη είναι το να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο αγαπημένο του social network αλλά και να τουιτάρει ότι πετάει…και περνάει!

Κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την προστασία των καταναλωτών μιλώντας για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Αμερική ρωτούσε τον ΣΥΡΙΖΑ εάν «θα ερχόταν εδώ πέρα η DELOITTE, η PFIZER, η MICROSOFT, η META-FACEBOOK, η GOOGLE; Όλοι αυτοί γιατί έρχονται; Διότι έχουμε τόσο καλή σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας από τους λόγους. Φυσικά κάνουμε κι αυτά που πρέπει ως χώρα. Αλλά δεν θα έρχονταν σε μια εχθρική χώρα ποτέ».

Και συνέχισε απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης …«Και επειδή λέτε ''Τι κάνει η κυβέρνηση;'', για να δούμε τι μας είπε η ΕΛΣΤΑΤ μόλις σήμερα. Το διαβάζω κι αυτό, γιατί μάλλον σας ξέφυγε».

Τότε ο Χρήστος Μπουκώρος από τα έδρανα είπε: «Θα το τουιτάρουμε τώρα αυτό».

Ο κ. Γεωργιάδης αμέσως απάντησε: «Το έχω τουιτάρει ήδη. Είμαι πιο γρήγορος κι από τη σκιά μου σε αυτό!».

«Αυτό εξυπακούεται» πρόσθεσαν γελώντας βουλευτές από τα «γαλάζια έδρανα»…«δεν σε προλαβαίνει ούτε ο… ήχος!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια