ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικές βόμβες ισοπέδωσαν χωριό όπου ζουν Έλληνες ομογενείς - Δείτε φωτογραφίες


Συνεχίζονται οι εχθροπραξίες στην ανατολική Ουκρανία, με τους βομβαρδισμούς να σκοτώνουν καθημερινά πολίτες - Νεκροί αναφέρθηκαν και στο χωριό Βελίκα Νοβοσίλκα, όπου υπάρχει σημαντικός πληθυσμός Ελλήνων ομογενών

Εικόνες φρίκης, ρημαγμένα και βομβαρδισμένα τοπία μαρτυρούν τον ατέλειωτο εφιάλτη στην ανατολική Ουκρανία εκεί όπου τα πυρά πέφτουν αδιάκοπα, σκοτώνοντας αμάχους, αφανίζοντας περιουσίες και κόπους δεκαετιών.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εχθροπραξίες στην περιοχή του Ντονέτσκ, με τους βομβαρδισμούς να σκοτώνουν καθημερινά πολίτες, ανάμεσά τους και παιδιά.

Νεκροί αναφέρθηκαν και στο χωριό Βελίκα Νοβοσίλκα, όπου υπάρχει σημαντικός πληθυσμός Ελλήνων ομογενών.

Οι περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας έχουν υποστεί ανυπολόγιστες καταστροφές, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαν σημειωθεί μέσα σε ένα 24ωρο 18 αεροπορικές επιθέσεις στην περιφέρεια του Λουχάνσκ.

Καθώς έχει αρχίσει συζήτηση για έρευνα σε βάρος της Ρωσίας για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία, οι εικόνες από το χωριό Βελίκα Νοβοσίλκα κόβουν την ανάσα αφού εικονίζονται καμένες εκτάσεις γης, κατεστραμμένα σπίτια και την ίδια ώρα ολόκληρες περιοχές έχουν σχεδόν αφανιστεί.

https://www.protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια