ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ουκρανικός στρατός: Απέκτησε και έθεσε σε επιχειρησιακή λειτουργία S-300Την είδηση ότι απέκτησε ένα ρωσικό αντιαεροπορικό συστήματος S-300, από «χώρες εταίρους» το οποίο τέθηκε και σε επιχειρησιακή λειτουργία, γνωστοποίησε η Διοίκηση της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας με ανάρτησή της στο Telegram, τονίζοντας ότι ενισχύεται σημαντικά η αεράμυνα στο νότια περιοχή της χώρας.

Το πυραυλικό σύστημα S-300 εκτελεί αποτελεσματικά το έργο του εναντίον σημαντικού τμήματος στοιχείων των Ρώσων κατακτητών και μπορεί να καταρρίψει αεροσκάφη, πυραύλους κρουζ και βαλλιστικούς πυραύλους σε απόσταση 5 έως 150 χιλιομέτρων. Ταυτόχρονα, δεν έχει σημασία σε ποιο βεληνεκές πετάει ένας στόχος – 10 μέτρα ή 27 χιλιόμετρα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, το σύστημα εκτελεί ήδη αποστολές μάχης. Όπως μεταδίδει το ουκρανικό μέσο Ukrinform H Ουκρανική Πολεμική Αεροπορία κατέστρεψε 15 εναέριους στόχους στις 28 Απριλίου, μεταξύ των οποίων ένα αεροσκάφος Su-34, πέντε πυραύλους κρουζ και εννέα UAV.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια