ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Θεματοφύλακες του Συντάγματος🤣🤣 βίντεοΤα αδύνατα δυνατά κάνουν τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να διαψεύσουν τις προσδοκίες και των τελευταίων που ακόμη πιστεύουν πως ο Αλέξης Τσίπρας επενδύει στη διαβόητη στροφή προς την κεντροαριστερά.

Παντί τρόπω ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει με ζήλο στην αναταραχή και στην κατάλυση της κανονικότητας, αναμένοντας να καρπωθεί οποιαδήποτε μικροπολιτικά οφέλη θα μπορούσε να αποκομίσει, χωρίς να νοιάζεται τί θα μπορούσε να προκαλέσει η μικρόνοη πολιτική του.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ευτελισμού των θεσμών αποτελεί η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος πρότεινε να υπάρξει μία κεντρική πολιτική ανατροπή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος παρευρέθη σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο Κρήτης, απευθύνθηκε στο ακροατήριο λέγοντας πως για γίνει πραγματικότητα η ανατροπή για τη ζωή των νέων ανθρώπων, πρέπει πρώτα να υπάρξει μία κεντρική πολιτική ανατροπή ώστε να να ξεριζωθεί η πολιτική του Μητσοτάκη από τον τόπο:

«Σήμερα με το να μιλήσουμε για την πιο μορφωμένη γενιά, σημαίνει ότι μιλάμε για τη γενιά που έχει τη δυνατότητα, έχει τα εργαλεία, έχει ό,τι χρειάζεται για να μπορεί ν' αλλάξει την κατάσταση στη χώρα. Και να κρατήσουμε αυτόν τον τίτλο και όχι χαμένη γενιά.»

«Αλλά να είμαστε ειλικρινείς, για να μπορέσει να γίνει αυτή η ανατροπή για τη ζωή των νέων ανθρώπων, πρέπει να υπάρξει μία κεντρική πολιτική ανατροπή. Δεν μπορεί αυτή η ανατροπή, δεν μπορούνε οι νέοι άνθρωποι, είναι προϋπόθεση της ανατροπής για τη γενιά των νέων ανθρώπων να υπάρξει πολιτική ανατροπή και της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της πολιτικής Μητσοτάκη. Δε φτάνει να φύγει ο κύριος Μητσοτάκης, πρέπει να φύγει η πολιτική του. Πρέπει να ξεριζωθεί η πολιτική του απ' αυτόν τον τόπο. Μία πολιτική η οποία γεννάει μόνο χρεωκοπία, μόνο φτώχεια και μόνο αδιέξοδα.»

Δείτε το video:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια