ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι χειροκροτούν όρθιοι τον «Μακεδόνα» Ζάεφ σαν τον Τσίπρα!


Πως σχολιάζουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας των ΣΚΟΠΙΩΝ, στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο Φάληρο

Ευρεία δημοσιότητα δίνουν τα ΜΜΕ στα Σκόπια, στην παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε την Πέμπτη στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο.

Χαρακτηριστικοί του κλίματος, είναι οι τίτλοι σχετικών δημοσιευμάτων: «Ο Ζάεφ στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Έβαλε για άλλη μια φορά το χέρι του στην καρδιά» (republika.mk). «Ο Ζάεφ ευχαρίστησε τον Τσίπρα: Σε περιόδους κρίσης πρέπει να είμαστε ενωμένοι για ειρήνη, αλληλεγγύη και σταθερότητα» (frontline.mk), «Χειροκρότησαν όρθιοι τον Ζάεφ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ» (nezavisen.mk), «Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τον Ζάεφ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ» (novatv.mk), «Χειροκροτήματα για τον Ζάεφ στην Αθήνα» (press24.mk).Ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας των ΣΚΟΠΙΩΝ έγινε δεκτός με θέρμη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αντάλλαξε χαιρετισμό με τον Αλέξη Τσίπρα.

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε ιδιαίτερα στη Συμφωνία των Πρεσπών, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των συνέδρων, οι οποίοι «αποθέωσαν» και τον Ζόραν Ζάεφ, όταν αυτός σηκώθηκε από τη θέση του και τους χαιρέτισε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια