ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Βλαντιμίρ Πούτιν: «Το βάδισμα του πιστολέρο» - Γιατί περπατά πάντα με το δεξί χέρι κολλημένο πάνω του (Βίντεο)


Κάποιοι από το 2015 έχουν μελετήσει το βάδισμα του και έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν γιατί περπατάει έτσι.

Για όποιον δεν το έχει προσέξει, ο Ρώσος πρόεδρος όταν περπατά δεν κουνάει ποτέ το δεξί του χέρι. Αντίθετα, το έχει σχεδόν κολλημένο πάνω στο πλαϊνό μέρος του σώματός του και κουνάει μόνο το αριστερό, λες και είναι πιασμένο, σαν να έχει πάθει αγκύλωση.

Και όμως κάποιοι από το 2015 έχουν μελετήσει το βάδισμα του και έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν γιατί περπατάει έτσι.

Όλα άρχισαν όταν δυο φίλοι γιατροί ο Μπαστιάμ Μπλόεμ – νευρολόγος από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Νάϊμέχεν της Ολλανδίας – και ένας συνάδελφος έβλεπαν και σχολίαζαν επι ώρες βίντεο με το βάδισμα του Πούτιν στο youtube.

Έρευνα που δημοσιεύτηκε λοιπόν στο επιστημονικό περιοδικό «British Medical Journal» σύμφωνα με την οποία οι επιστήμονες που μελέτησαν επισταμένως το βάδισμα του Πούτιν, κατέληξαν στην εκδοχή ότι βαδίζει έτσι επειδή μπορεί να πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον.

Όμως τα βίντεο με τον Ρώσο πρόεδρο να σηκώνει βάρη, να κάνει τζούντο, να κολυμπά και να καβαλικεύει άλογα τους έκανε να αποκλείσουν το ενδεχόμενο αυτό. Τι άλλο έμενε λοιπόν;

«Το βάδισμα του πιστολέρο»
Κατέληξαν λοιπόν ότι ο Πούτιν έχει υιοθετήσει το «βάδισμα του πιστολέρο». Νευρικό βάδισμα με το χέρι κολλημένο πανω του, που δεν όφείλεται όμως σε κάποια ασθένεια ή σε Πάρκινσον, αλλά στην μακρόχρονη και επίπονη εκπαίδευση του που είχε όταν ήταν πράκτορας της KGB.

Έχει συνηθίσει από τότε, λένε οι επιστήμονες, να βαδίζει έτσι. Με το χέρι πάντα κολλημένο στην πλευρά όπου κάποτε είχε κρυμμένο κάτω από το σακάκι του (ως πράκτορας) το πιστόλι του και έτοιμος να το τραβήξει ανά πάσα στιγμή.

Μάλιστα δεν είναι μόνο ο Πούτιν αλλά και άλλοι Ρώσοι αξιωματούχοι που περπατούν με τον ίδιο τρόπο, κάτι που φανερώνει το παρελθόν τους σε μια ζωή γεμάτη κίνδυνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια