ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς προσωπικό ξενοδοχεία και εστίαση - Κενές 50.000 θέσεις εργασίας


Αρνούνται να εργαστούν στον κλάδο, λέει ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης, παρότι προσφέρονται αμοιβές πολύ πάνω από τις συλλογικές συμβάσεις - «Ο ποιοτικός τουρισμός μας κινδυνεύει!»

Κενές εξακολουθούν να μένουν μέχρι σήμερα περισσότερες από 50.000 θέσεις εργασίας στον ξενοδοχειακό τομέα και στην εστίαση παρά την πολύ μεγάλη ζήτηση που υπάρχει στην αγορά, όπως αναφέρει ο CEO της Sani/Ikos Group και επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο ίδιος εξηγεί ότι, παρότι προσφέρονται θέσεις εργασίας με απολαβές σημαντικά υψηλότερες από τις προβλεπόμενες, ο κόσμος αρνείται να εργαστεί στον συγκεκριμένο κλάδο, με αποτέλεσμα να υπάρχει σημανική έλλειψη προσωπικού σε πολλές επιχερήσεις.

«Πράγματι υπάρχει τεράστια έλλειψη προσφοράς εργασίας με αμοιβές σημαντικά πάνω από τις κλαδικές συμβάσεις. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στον επισιτισμό (κουζίνα & service) με ακάλυπτες πάνω από 50.000 θέσεις. Απαιτούνται λύσεις τώρα, ο ποιοτικός τουρισμός μας κινδυνεύει!» έγραψε στο twitter.

Δείτε την ανάρτηση:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια