ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέες φωτογραφίες από την τραυματισμένη γυναίκα που γέννησε στη Μαριούπολη και οι Ρώσοι έλεγαν ότι ήταν «ηθοποιός»


Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η ιστορία της Mariana Vishegirskaya από την Ουκρανία, η οποία ήταν ανάμεσα στους διασωθέντες από το μαιευτήριο και παιδιατρικό νοσοκομείο της Μαριούπολης το οποίο βομβαρδίστηκε από τα στρατεύματα της Ρωσίας. 

Οι φωτογραφίες της νεαρής κοπέλας από την Ουκρανία, η οποία ήταν έγκυος όταν σημειώθηκαν οι βομβαρδισμοί στο μαιευτήριο της Μαριούπολης, σύμφωνα με Ρωσία ήταν… ψεύτικες και προϊόν παραπληροφόρησης, καθώς έχει κάνει το έγκλημα να είναι μοντέλο και influencer! 

Οι εικόνες από την Μαριούπολη μιλούν από μόνες τους και το ευτυχές είναι ότι – όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (11.03.2022) – η νεαρή Ουκρανή γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και είναι και οι δυο τους καλά στην υγεία τους. Βέβαια, στην πόλη την οποία βρίσκεται η πολιορκία από τα στρατεύματα της Ρωσίας ακόμα συνεχίζεται, με τους βομβαρδισμούς να μην έχουν σταματήσει, να κάνει κρύο και να υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις. 

Φωτογραφίες της Mariana Vishegirskaya μαζί με την νεογέννητη κόρη της δόθηκαν στην δημοσιότητα και ξεθωριάζουν κάπως τη φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία. Στις νέες φωτογραφίες με το μωρό της, όπως αναφέρει ο Guardian, είναι και ο σύζυγός της Yuri, που κρατάει το νεογέννητο κοριτσάκι της.

Δείτε φωτογραφίες:Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια