ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΝΔ για «πουτινοσυναυλία Ειρήνης»: Φωτίου και ΣΥΡΙΖΑ αθωώνουν τον θύτη


«Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς επιβεβαιώνει με μια ακόμη ευκαιρία και για μία ακόμη φορά την καιροσκοπική στάση «ναι μεν αλλά» που τηρεί από την πρώτη ημέρα της επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία», επισημαίνει το κυβερνών κόμμα

«Η κ. Φωτίου και ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι στηρίζουν οργανωτικά την αποκαλούμενη «Συναυλία Ειρήνης». Μια συναυλία όπου, αντίθετα με την ανακοίνωση που αναγκάστηκαν να βγάλουν, δεν υπάρχουν πουθενά οι λέξεις ρωσική εισβολή», σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Εξομοιώνοντας έτσι τον θύτη με τα θύματα, ουσιαστικά αθωώνουν τον θύτη. Καμία έκπληξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς επιβεβαιώνει με μια ακόμη ευκαιρία και για μία ακόμη φορά την καιροσκοπική στάση «ναι μεν αλλά» που τηρεί από την πρώτη ημέρα της επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία», επισημαίνει ακόμη η Πειραιώς.

Νωρίτερα η Θεανώ Φωτίου απαντώντας στις αποκαλύψεις της Νέας Δημοκρατίας ότι το τηλέφωνο της ΜΚΟ που διοργανώνει τη Συναυλία για την Ειρήνη ανήκει στην ίδια, είχε δηλώσει πως «βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης». 

Μάλιστα η  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι το τηλέφωνο ανήκει στο όνομά της, υποστηρίζοντας ότι εντάσσεται στην πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ να ενισχύει δίκτυα αλληλεγγύης. Μάλιστα, κατηγορεί τη ΝΔ ότι βρίσκεται «σε σύγχυση», καθώς «επιτίθεται στη Συναυλία για την Ειρήνη και κατά της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/3 στα Προπύλαια με πλήθος καλλιτεχνών. Με εγκαλεί δε προσωπικά ότι διέθεσα τηλεφωνική μου γραμμή στην «Αλληλεγγύη για Όλους».

«Πληροφορούμε λοιπόν τη ΝΔ ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά από τη ΝΔ. Κι αυτό δεν περιμένουμε να το καταλάβει», υπογράμμισε η κυρία Φωτίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια