ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

“Αποτυχία Ρώσων στην Ουκρανία: Πληροφορίες, επιμελητεία, αεροπορία” (βίντεο)Η κακή προετοιμασία της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης είναι πλέον δεδομένη και ακόμα και οι Ρώσοι την αποδέχονται έστω και εμμέσως. Η κακή προετοιμασία αφορά όχι μόνο τον τομέα των πληροφοριών και την προσδοκία άμεσης παράδοσης των “μη εχόντων εθνική συνείδηση” Ουκρανών, αλλά και στον καθαυτό στρατιωτικό τομέα και ειδικά όσον αφορά την επιμελητεία.

Όχι τυχαία ο Πούτιν χθες “αποκεφάλισε” τον στρατηγό της FSB που του παρείχε πληροφορίες για την Ουκρανία. Παράλληλα όμως είδαμε τον περίφημο ρωσικό οδοστρωτήρα – π.χ. την φάλαγγα των 65 χλμ. – να “ξεκουράζεται” για ημέρες, απλωμένη και δεχόμενη ουκρανικά πλήγματα με κάποιους να μιλούν για έλλειψη τροφίμων. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για ελλείψεις τροφίμων. Ένα άλλο μεγάλο μυστήριο είναι η απουσία της ρωσικής αεροπορίας.

Η Ρωσία διαθέτει χιλιάδες αεροσκάφη και αν αυτά χρησιμοποιούνταν μαζικά εξ’ αρχής η ουκρανική αντίσταση θα είχε πιθανόν καταρρεύσει ταχέως. Κάποιες απόψεις περί ρωσικής φιλανθρωπίας ή τήρησης εφεδρειών έναντι του κακού ΝΑΤΟ δεν φαίνεται να πείθουν, ιστορικά οι πρώτες, ρεαλιστικά οι δεύτερες, καθώς το ΝΑΤΟ εξαρχής ξεκαθάρισε ότι δεν θα εμπλακεί. Τα παρακάτω βίντεο επιχειρούν να απαντήσουν στα ανωτέρω ερωτήματα. Το αν το καταφέρνουν ή όχι μένει να το αποφασίσει ο θεατής.


https://www.defence-point.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια