ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ερευνάται το ενδεχόμενο ανάσυρσης από το αρχείο της μήνυσης Α. Βγενόπουλου κατά της Β. ΘάνουΤο ενδεχόμενο ανάσυρσης από το αρχείο της μηνυτήριας αναφοράς του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος είχε καταγγείλει απόπειρα εκβιασμού σε βάρος του έναντι οικονομικού ανταλλάγματος, μελετούν τόσο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου όσο και εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διενεργούνται οι ενδεδειγμένες δικονομικές ενέργειες για την αντιμετώπιση του ζητήματος που προέκυψε μετά τη δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου του εκλιπόντος επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου σχετικά με τις σχηματισθείσες κατά το παρελθόν ποινικές δικογραφίες σε βάρος τής πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου-Χριστοφίλου και μίας γυναίκας επιχειρηματία, η οποία σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά τού επιχειρηματία είχε το ρόλο του μεσάζοντα.

Κατά συνέπεια είναι ανοικτό το ενδεχόμενο, εφόσον πληρούνται οι δικονομικές προϋποθέσεις, να ανασυρθούν οι δικογραφίες από το αρχείο, γεγονός που θα σηματοδοτήσει νέο γύρο ερευνών

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια