ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Επετειακό ηχητικό αρχείο ΓΕΕΘΑ: “Αρχιστράτηγος του Αγώνα, λόγια εμψύχωσης”
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821, το ΓΕΕΘΑ ετοίμασε ένα ηχητικό αφιέρωμα στον Αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, εστιάζοντας σε μια ιδιαίτερη πτυχή της κορυφαίας και πολυσχιδούς αυτής στρατιωτικής προσωπικότητας, αυτή του ιδανικού εμψυχωτή των Επαναστατημένων Ελλήνων.

Το podcast έχει τον τίτλο «Λόγια Εμψύχωσης από τον Αρχιστράτηγο του Αγώνα» και μας υπενθυμίζει τα γενναία λόγια του θρυλικού Γέρου του Μωριά προς τους συμπολεμιστές του, με τα οποία ανύψωνε το ηθικό τους τις πιο κρίσιμες ώρες της Επανάστασης, τους πλημμύριζε με θάρρος και τους πείσμωνε ακλόνητα για την τελική νίκη.

Στην ηχογράφηση του δωδέκατου Podcast αποδέχτηκε την πρόσκληση να συμμετέχει ο καταξιωμένος ηθοποιός κ. Γιάννης Μπέζος, ο οποίος απήγγειλε με το ξεχωριστό ύφος του τα αιώνια λόγια του Αρχιστρατήγου, που συνεχίζουν να συγκινούν και να εμψυχώνουν κάθε Έλληνα μέχρι και σήμερα.

Για την πρόθυμη και όλως τιμητική αυτή συμμετοχή του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε με τον διακεκριμένο ηθοποιό στο γραφείο του και τον ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική συνεισφορά του.


https://www.defence-point.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια