ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τσέρνομπιλ-ραδιενέργεια: Ρώσοι στρατιώτες επλήγησαν, Τους πάνε Λευκορωσία (βίντεο)Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρωσία στέλνει στρατιώτες της επλήγησαν από τη ραδιενέργεια στη Λευκορωσία προς θεραπεία μακριά από αδιάκριτα μάτια. Οι στρατιώτες έσκαψαν ορύγματα στην περιοχή του Τσέρνομπιλ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Δεκάδες Ρώσοι στρατιώτες φέρονται να έχουν πληγεί από τη ραδιενέργεια και να έχουν μεταφερθεί στην φιλική Λευκορωσία. “Περί τα επτά υγειονομικά οχήματα έφτασαν στο Republican Scientific and Practical Centre for Radiation Medicine and Human Ecology στο Γκόμελ. Εικόνες δείχνουν ότι υπήρχαν άνθρωποι εντός των οχημάτων, αναφέρει λευκορωσικό μέσο.

Οι Ρώσοι στρατιώτες έσκαψαν ορύγματα στο “κόκκινο δάσος” στο Τσέρνομπίλ. Το δάσος ήταν πράσινο μέχρι το πυρηνικό δυστύχημα του 1986 και η περιοχή θεωρείται ιδιαίτερα τοξική από τότε και η είσοδος δεν επιτρεπόταν σε κανέναν. Σύμφωνα με το έγκυρο Reuters όμως οι Ρώσοι στρατιώτες διατάχθηκαν να αναπτυχθούν στο δάσος χωρίς μάλιστα κανένα μέτρο προστασίας ερχόμενοι σε επαφή με τη ραδιενεργή σκόνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια