ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της Ρένας Δούρου για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα


Η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας πρότεινε συνολικά να κριθούν ένοχοι οι 20 εκ των 21 κατηγορουμένων στην υπόθεση των φονικών πλημμυρών στην Μάνδρα το 2017

Να κριθεί ένοχη η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου ζήτησε σε μία αγόρευση - καταπέλτη η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για την υπόθεση των φονικών πλημμυρών στην Μάνδρα τον Νοέμβριο του 2017 με 25 νεκρούς.

Η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ενοχή η Ρένα Δούρου για πρόκληση πλημμύρας δια παραλείψεως, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή δια παραλείψεως και σωματική βλάβη από αμέλεια δια παραλείψεως.

Αντιθέτως ζήτησε να αθωωθεί για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος.

Η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας πρότεινε συνολικά να κριθούν ένοχοι οι 20 εκ των 21 κατηγορουμένων στην υπόθεση των φονικών πλημμυρών στην Μάνδρα το 2017.

Κατά περίπτωση ζήτησε οι κατηγορούμενοι να κριθούν ένοχοι για για ανθρωποκτονία και σωματική βλάβη από αμέλεια τελούμενα δια παραλείψεως, και πλημμύρα από αμέλεια. Αντίθετα, αθώωση πρότεινε η εισαγγελέας για 17 άτομα για την παράβαση καθήκοντος, εκτός από τον προϊστάμενο πολεοδομίας Ελευσίνας και τους δυο υφιστάμενους του.

Επίσης, πρότεινε την πλήρη απαλλαγή μιας κατηγορούμενης, υπαλλήλου της επιτροπής αστυνόμευσης ρεμάτων, καθώς έλειπε σε άδεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια