ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καταστροφή ρωσικού σταθμού διοίκησης από ουκρανικά Bayraktar (βίντεο)Τουρκικής προέλευσης ουκρανικό drone Bayraktar TB-2 χρησιμοποιήθηκε για την καταστροφή ρωσικού σταθμού διοίκησης και οχήματος ηλεκτρονικού πολέμου, σύμφωνα με βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ουκρανοί. Επίσης τα ΤΒ-2 φαίνονται να καταστρέφουν αντιαεροπορικό σύστημα 9K317 Buk-M2 TELAR.

Το Bayraktar TB-2 είναι ένα drone medium-altitude long-endurance (MALE) που διαθέτει κινητήρα Rotax 912 ισχύος 105 hp. Αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 220 χ.α.ω. Διαθέτει το σύστημα Baykar Real-Time Imagery Transmission System (BGAM) μεταδίδοντας εικόνα σε πραγματικό χρόνο.

Η Ουκρανία είχε αγοράσει ΤΒ-2 από την Τουρκία ενώ είχε δημιουργηθεί και εργοστάσιο κατασκευής των drones σε ουκρανικό έδαφος. Οι Ρώσοι είχαν υποστηρίξει την καταστροφή του εργοστασίου στην αρχή της εισβολής αλλά από ότι φαίνεται αριθμός ΤΒ-2 πετά ακόμα και πλήττει ρωσικούς στόχους… Άραγε η Μόσχα γιατί δεν εκφράζει την αγανάκτησή της προς την Άγκυρα;https://www.defence-point.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια