ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τιμούμε λιποτάκτες του ΕΣ “τούρκους ήρωες του Ερντογάν” στην Ελλάδα;Μια, ας την χαρακτηρίσουμε ήπια, περίεργη εξέλιξη φαίνεται πως σημειώθηκε σε χωριό στη Ροδόπη, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Θράκη, όπου ο δήμαρχος αποφάσισε να στήσει μνημείο για Τούρκο “ήρωα” ο οποίος σκοτώθηκε υπέρ Ερνογάν στο πραξικόπημα που ο ίδιος ο Ερντογάν σκηνοθέτησε το 2016…

Σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, “Με ποια λογική μνημείο Τούρκου «ήρωα» (sehit) που έπεσε υπέρ του Ερντογάν ανεγέρθηκε σε χωριό της Ροδόπης;”… O ίδιος αναφέρει και το σκεπτικό του δημάρχου ο οποίος λέει: «Στόχος μας είναι να αναβιώσουμε στην περιοχή μας ονόματα πολλών ακόμη Τούρκων ηρώων». Όχι άδικα ο βουλευτής ερωτά: “Η κυβέρνηση συναινεί ή ολιγώρησε;”

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Μουσταφά Τσαμπάζ, στον οποίο αφιερώνεται το μνημείο ήταν γεννημένος στην Ελλάδα. ΑΡΝΗΘΗΚΕ να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό και πέρασε στην Τουρκία. και ως ακραίος οπαδός του Ερντογάν εργαζόταν στη γνωστή φυλλάδα του σουλτάνου τη Yeni Safak. Σκοτώθηκε το βράδυ του πραξικοπήματος από στρατιώτες. Η φυλλάδα τον έχει στην στήλη με τους “μάρτυρες” – προφανώς του “θεού” Ερντογάν, ο οποίος πήγε και στη κηδεία του.


https://www.defence-point.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια