ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αυτόχθονες ιθαγενείς: Έκοψαν... πρόστιμο 2,6 τρισ. ευρώ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Πρόστιμο ύψους 2.656.576.000.000 ευρώ (2,656 τρισ. ευρώ) «έκοψαν» οι αυτοαποκαλούμενοι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Προφανώς η εν λόγω ομάδα δεν έχει ουδεμία νομιμοποίηση να κόβει πρόστιμα, ωστόσο οι αρνητές επιμένουν, παρά το γεγονός πως όλο και περισσότεροι τους παίρνουν στο… ψιλό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr, το πρόστιμο εστάλη στην Σύρο και απευθύνεται στον περιφερειάρχη και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ συνοδεύεται από επιστολή στην οποία αναφέρονται τα εξής (σημείωση το κείμενο μεταφέρεται αυτούσιο):

«Προς περιφέρεια

Σε συνέχεια των συμβατικών υποχρεώσεών σας έναντι ημών, σας γνωστοποιούμε την οφειλή μηνός Ιανουαρίου 2022 και παρακαλούμε για την άμεση εξόφλησή της.

Σας υπενθυμίζουμε ότι έχετε ανεξόφλητη οφειλή η οποία κατέστη εκτελεστή και σας προτρέπουμε για την άμεση τακτοποίησή της.

Κατ’ εξουσιοδότηση της Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών»

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα αρνητών είχει «κόψει» πρόστιμο ύψους 1.799.615.000.000 ευρώ στην περιφέρεια, με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκo, ο οποίος αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ στον λογαριασμό του στο facebook:

«Επεσε πολλή δουλειά για να μετρήσουμε 1 τρις 799 δις 616 εκατομμύρια ευρώ που μας χρέωσαν οι αυτοαποκαλούμενοι αυτόχθονες ιθαγενείς. Ώρες-ώρες αναρωτιέσαι τι δεν έχεις καταλάβει και τι έχει πάει στραβά σε αυτή τη χώρα. Υπομονή, θα κάνουμε μια συναυλία για να μαζέψουμε αυτά που μας λείπουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια