ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ετοιμάζουν δομή μεταναστών στον Έβρο… Μπουλντόζες και αστυνομία (vid.)Με μπουλντόζες που έφτασαν ήδη πάνω σε νταλίκες αλλά και αστυνομία, ξεκίνησαν αυτή την ώρα τα έργα για την κατασκευή νέας δομής, στα 33,7 στρέμματα που νοικιάστηκαν, απέναντι από το ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

Οι κάτοικοι της περιοχής με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη συγκεντρώθηκαν στο σημείο αποφασισμένοι να αντιδράσουν και να μην επιτρέψουν να ξεκινήσουν τα έργα από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ που είναι ανάδοχος με 23 εκατ. ευρώ και να υλοποιηθεί η απόφαση της Κυβέρνησης για αύξηση της χωρητικότητας από τα 700 στα 960 άτομα. Όπως ακριβώς δήλωσε πρόσφατα στην Βουλή ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Αν και δεν υπάρχουν δυνάμεις των ΜΑΤ, στο Φυλάκιο βρίσκεται και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας, προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες των αστυνομικών να μην επιτρέψουν στους κατοίκους να αντιδράσουν και να ξεκινήσουν κανονικά οι εργασίες. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου που έβαλε ήδη μαζί με συγχωριανούς του αυτοκίνητα για να αποτρέψουν στα μηχανήματα να φτάσουν στον χώρο που θα κατασκευαστεί ένα νέο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, μια νέα δομή, κατήγγειλε ότι ετοιμάζεται η κατασκευή μας υποδομής που η χωρητικότητα σε λαθρομετανάστες είναι άγνωστο πόσο θα φτάσει.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια