ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γελάει το twitter για τη νόσηση του Αλέξη Τσίπρα με Covid


Δείτε τι έγινε όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σε τυχαίο μοριακό έλεγχο

Πέρα από κάθε φαντασία είναι ο θόρυβος που προκαλείται στα σόσιαλ μίντια κάθε φορά που ένας επώνυμος, ειδικά πολιτικός, βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό. Το ότι από τον ιό προσβλήθηκε αυτές τις μέρες -ανακοίνωσε ο ίδιος χθες ότι βρέθηκε θετικός σε προληπτικό PCR τεστ- και ο Αλέξης Τσίπρας, όχι μόνο δεν έκανε τους χρήστες του twitter να είναι εγκρατείς και προσεκτικοί, καθότι μιλάμε για θέμα υγείας, αλλά εκλήφθηκε ως αφορμή για πανηγύρι αντιπαραθέσεων.


Ευτυχώς τουλάχιστον που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και η σύζυγος με τα παιδιά τους είχαν αρνητικά τεστ. Παρότι, πολιτικοί αντίπαλοι, όπως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και άλλοι, έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο «λαϊκό καφενείο», που τώρα λέγεται twitter, τα πνεύματα άναψαν.
Πολλοί χρήστες, αντισυριζαίων συναισθημάτων, αναφέρθηκαν στον Παύλο Πολάκη και τη στάση του έναντι των εμβολίων, για να σχολιάσουν βιτριολικά ότι ευτυχώς που ο κ. Τσίπρας δεν άκουσε το πολιτικό του στέλεχος και εμβολιάστηκε (έχει κάνει και την τρίτη δόση). Και τον καλούν να μην διανοηθεί να τον ακούσει ούτε για κάποια φαρμακευτική αγωγή. Με φιλοσυριζαίους να τους απαντούν για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην πανδημία.

Άλλοι χρήστες «εύχονται» στον κ. Τσίπρα να… μείνει στο σπίτι και αφού περάσει τον κορωνοϊό, με κάποιους να απαντούν έμμεσα, ευχόμενοι να επιστρέψει γρήγορα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα καθήκοντά του και να έρθουν εκλογές.

Η μανιέρα της ιδιότυπης αυτής κόντρας περιλαμβάνει κι άλλα μέτωπα πολιτικής αντιπαράθεσης, με αποτέλεσμα να ξεφύγει εντελώς η κατάσταση, με εκατοντάδες σχόλια να ακολουθούν την ανακοίνωση του κ. Τσίπρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια