ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νέο ξεφτιλίκι του ορθόδοξου σάντα Τζόκο. Spiegel: Το θετικό PCR του Τζόκοβιτς έγινε στις 26 Δεκεμβρίου και όχι στις 16-ΦΩΤΟΈνα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του γερμανικού Spiegel εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τους χειρισμούς της πλευράς του Σέρβου καθώς αμφισβητεί ανοιχτά την ημερομηνία διενέργειας του PCR test που παρουσίασε στο αυστραλιανό δικαστήριο. Η υπερασπιστική γραμμή του Νόλε ανέφερε ότι ο Σέρβος νόσησε από κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου, οπότε υποβλήθηκε σε PCR που βγήκε θετικό. Ο Τζόκοβιτς έπειτα από νέο PCR, που παρουσίασε στην πολύκροτη δίκη στη Μελβούρνη, βγήκε αρνητικός στις 22 Δεκεμβρίου.

Το χρονικό διάστημα των 14 ημερών καραντίνας (από τις 16 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το επίμαχο PCR), που προβλέπει το πρωτόκολλο, παρήλθε (με βάση αυτά τα στοιχεία), κάτι που δικαιολογεί το ταξίδι προς την Αυστραλία και την ιατρική εξαίρεση που του δόθηκε προκειμένου να συμμετάσχει στο Australian Open. Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο όμως, το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο Τζόκοβιτς και ήταν θετικό, δεν έγινε στις 16 όπως ισχυρίζεται η πλευρά του «Τζόκερ» αλλά στις 26 Δεκεμβρίου! Επισημαίνεται μάλιστα ότι ο κωδικός QR του τεστ «μαρτυρά» και την ημερομηνία που έγινε.

Έσπασε την καραντίνα;
 
Επίσης τονίζεται ότι ο αριθμός id του επίμαχου τεστ (737....) είναι μεγαλύτερος από εκείνο (το αρνητικό τεστ) που έγινε στις 22 του μήνα (732...). Κάτι που δεν δικαιολογείται, αφού ο Τζόκοβιτς λέει ότι πραγματοποιήθηκε νωρίτερα. 


Δήθεν θετικό στις 16.12 με id 7.371.999


Αρνητικό στις 22.12 με id 7.320.919

Επί της ουσίας, αυτό το οποίο τονίζει το Spiegel είναι ότι αν πράγματι ο Σέρβος τενίστας διαγνώστηκε με κορονοϊό στις 26 Δεκεμβρίου και όχι στις 16 όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι του, τότε όχι μόνο δήλωσε ψευδή στοιχεία (πράγμα για το οποίο κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση απ' τις αυστραλιανές αρχές) αλλά δεν θα έπρεπε να ταξιδέψει για την Αυστραλία αφού «έσπασε» τη 14ήμερη καραντίνα που υπήρχε σε ισχύ!

Έχει ενδιαφέρον πλέον τι θα απαντήσει (αν θα το πράξει) η πλευρά του Τζόκοβιτς. Ήδη η οικογένειά του απέφυγε να μιλήσει για το θέμα της νόσησης και του γεγονότος ότι έκανε δημόσιες εμφανίσεις την ώρα που φέρεται πως είχε Covid-19.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια