ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αν υπήρχε χάπι για τη βλακεία… Κόβουν πρόστιμα οι “Αυτόχθονες ιθαγενείς”Ακάθεκτοι συνεχίζουν τη δράση τους και την «επιβολή» προστίμων αξίας τρισεκατομμυρίων ευρώ οι αυτοαποκαλούμενοι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς». Αυτή τη φορά οι ομάδα αρνητών χτύπησε στην Πάτρα και συγκεκριμένα έκοψε πρόστιμο 2 τρισεκατομμυρίων ευρώ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ωστόσο, οι «Αυτόχθονες» δηλώνουν διατεθειμένοι να… συμβιβαστούν με ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ ανά ημέρα!!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Ο λόγος που οδήγησε την ομάδα αρνητών στο να «κόψει» αυτό το πρόστιμο είναι «παράβαση» της Περιφέρειας, η οποία «έχει παραβεί την εντολή εκπροσώπησης εκ μέρους των πολιτών, για λογαριασμό των οποίων παρεμβαίνουν δίκην επιτροπής και ζητούν αποζημίωση για αθέτηση συμβατικής υποχρέωσης».

Πρόστιμα και σε άλλους Περιφερειάρχες

Σημειώνεται ότι πριν από δύο ημέρες οι αυτοαποκαλούμενοι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» είχαν «κόψει» πρόστιμο ύψους 2,2 δισ. ευρώ και στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό. Προ ημερών, είχαν στείλει πρόστιμο στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο με το οποίο ζητούσαν,1 τρισ. 799 δισ. 616 εκατομμυρία ευρώ. Ο περιφερειάρχης είχε απαντήσει με χιούμορ στο Facebook.

«Επεσε πολλή δουλειά για να μετρήσουμε 1τρις 799δις 616εκατομμύρια ευρώ που μας χρέωσαν οι αυτοαποκαλούμενοι αυτόχθονες ιθαγενείς. Ώρες-ώρες αναρωτιέσαι τι δεν έχεις καταλάβει και τι έχει πάει στραβά σε αυτή την χώρα. Υπομονή, θα κάνουμε μια συναυλία για να μαζέψουμε αυτά που μας λείπουν», έγραψε ο κ. Χατζημάρκος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια