ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το Twitter κράζει τον τιμητή Κανάκη για το «δεν ήξερα»


Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση «revenge porn» στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Η υπόθεση έχει προκαλέσει μπαράζ αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο. Εύλογη απορία πολλών χρηστών του twitter είναι αν οι υπόλοιποι παρουσιαστές και συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» γνώριζαν την υπόθεση ή όχι.

Οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» βρίσκονται σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τις αποκαλύψεις και τις αντιδράσεις στο twitter, όπου τα hashtag #radioarvyla και #σταθης_παναγιωτοπουλος βρίσκονται στην κορυφή των trend, με πάνω από 50.000 σχόλια.

Παρά τη μεγάλη δημοφιλία της σατιρικής εκπομπής, στην πλειονότητά τους οι χρήστες του Twitter βάλλουν κατά του «Ράδιο Αρβύλα» και ιδιαιτέρως εναντίον του κεντρικού παρουσιαστή, Αντώνη Κανάκη.

Καταλογίζοντας υποκρισία, καθώς δεκάδες χρήστες εμφανίζονται ως βέβαιοι ότι ο Κανάκης και οι λοιποί συντελεστές της εκπομπής αποκλείεται να μη γνώριζαν το πραγματικό ποιόν του επί μακρόν στενού συνεργάτη και φίλου τους.

Δείτε μερικά tweets:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια