ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» άνοιξαν στην Αράχωβα μαγαζί... Covid Clean. Ελπίζουν να τα κονομήσουν


Ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν δικό τους νόμισμα, δεν δέχονται έλεγχο από καμία κρατική υπηρεσία και πως όλα είναι …. “Tax Free”

Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» όπως αυτοαποκαλούνται έφτασαν μέχρι τον Παρνασσό και την κοσμοπολίτικη Αράχωβα όπου κι άνοιξαν το μαγαζί τους “Ministry of Remedies” ( Υπουργείο Θεραπειών) και προσφέρουν …θεραπείες για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Λένε δε ότι, «εδώ δεν υφίσταται νόμος για τον Covid”, ενώ προσφέρουν μέχρι και δωρεάν rapid test, όπως αναγράφεται στην σχετική ταμπέλα της εισόδου.

« Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως η δύναμη μας, είμαστε εμείς οι ίδιοι. Μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το κατάστημα με δικό μας νόμισμα στο οποίο δεν θα μπορεί να μπει καμία δημόσια υπηρεσία, ούτε η αστυνομία» λέει ένας …θεματοφύλακας του Συντάγματος, σε βίντεο που ανέβηκε στα σόσιαλ μίντια.« Τα προϊοντα είναι εδώ πέρα και νομιμότατα» προσθέτει . Όλες οι συναλλαγές, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των «θεματοφυλάκων» θα γίνονται με …credit coins.

Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» έχουν δημιουργήσει διάφορες ομάδες στο facebook όπου ανταλλάσσουν πληροφορίες και διοργανώνουν συγκεντρώσεις, ενώ αναρτούν συχνά βίντεο με εθνικιστικό περιεχόμενο. Πολλές φορές επεμβαίνουν για να «σώσουν» τη χώρα και να εφαρμόσουν τους νόμους του Συντάγματος και δρουν ως «συνταγματική αστυνομία».
Αυτές οι ομάδες πρωτοεμφανίστηκαν την περίοδο της οικονομικής κρίσης στις πλατείες, ως «αγανακτισμένοι» ενώ τους είδαμε και στο πλευρό του Αρτέμη Σώρρα. Τώρα με την πανδημία επιχειρούν δυναμικό come back ως αρνητές των εμβολίων και των υγειονομικών μέτρων.\


Φρίξος Δρακοντίδης

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια