ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Τσίπρας αναγκάστηκε να συρθεί στη διαγραφή Κουρουμπλή


Για εξαναγκασμό του Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει στη διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Παράλληλα σημειώνει ότι οι δηλώσεις Κουρουμπλή δεν αποτελούν μεμονωμένη συμπεριφορά στον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δήλωσή του αναφέρει ότι:

«Ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε, εκών άκων, να συρθεί στην απόφαση διαγραφής του κ. Κουρουμπλή. Όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής δεν συνιστούν μεμονωμένη συμπεριφορά. Είναι η κορυφή του παγόβουνου της ευτελούς και εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον ίδιο τον κ. Τσίπρα».

Διαγράφηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνεται ότι διαγράφηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του στη Βουλή. Συγκεκριμένα, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε πως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τίθεται εκτός ΚΟ του κόμματος.


Νωρίτερα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με τοποθέτησή του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δολοφόνησε χιλιάδες ανθρώπους. Ακολούθησε σάλος με τους βουλευτές της ΝΔ να αντιδρούν έντονα, ενώ αποστάσεις έλαβαν άμεσα κορυφαία στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια