ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μπογδάνος: Ο Κύρτσος αποδεικνύει ότι δεν διαγράφεσαι από ΝΔ αν κατηγορείς Μητσοτάκη αλλά αν κατηγορείς το ΚΚΕ


Αιχμές κατά της ΝΔ αφήνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, “καρφώνοντας” παράλληλα τον Νίκο Δένδια, τον οποίο χαρακτηρίζει “δελφίνο”, με αφορμή την έντονη παρέμβαση του υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή, μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Θανάση Παφίλη και το οποίο είχε οδηγήσει στη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία στις 5 Οκτωβρίου. Ο ανεξάρτητος βουλευτής εκφράζει εμμέσως τη διαμαρτυρία του για τη διαγραφή του και φέρνοντας ως παράδειγμα τον Γιώργο Κύρτσο, που ασκεί, όπως λέει, καθημερινά κριτική, ουσιαστικά εγκαλεί τη ΝΔ ότι ενήργησε διαφορετικά στις δύο περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε στο Twitter: “Οφείλω να πω πως ο Γιώργος Κύρτσος μου έχει βάλει τα γυαλιά, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι δεν διαγράφεσαι από τη Νέα Δημοκρατία, αν επικρίνεις τη ΝΔ. Από τη ΝΔ διαγράφεσαι αν επιτίθεσαι κοινοβουλευτικά στο ΚΚΕ την ώρα που ο δελφίνος αναζητά ευκαιρία να καπελώσει τον πρωθυπουργό”.


Όπως είναι γνωστό ο Γιώργος Κύρτσος  ασκεί συχνά κριτική στην κυβέρνηση με αναρτήσεις του στο Twitter. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις πιο πρόσφατες από αυτές του ευρωβουλευτή της ΝΔ:

“Στην ΕΡΤ:

Επί σκληρού ΠΑΣΟΚ με βγάζανε.

Επί Σημίτη,Γ.Παπανδρέου με βγάζανε.

Επί Καραμανλή ,Ρουσόπουλου, είχαμε συγκρουστεί, με βγάζανε.

Με κόψανε επί Μητσοτάκη!

Τον Σεπτ.2020 ζήτησα βελτίωση συγκοινωνιών λόγω COVID-19.

Τον Απρ.2021 προειδοποίησα για το τσουνάμι θανάτων.

Ασυγχώρητος!


“90 «έφυγαν» το τελευταίο 24ωρο εξαιτίας της πανδημίας. Να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα την εορταστική περίοδο. Πιθανότερο σενάριο η σταθεροποίηση σε μια απαράδεκτη κατάσταση. Λείπει το σχέδιο Β με παρεμβάσεις για άμεση και ουσιαστική βελτίωση”.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια