ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αρνητές έκαψαν παιδικά βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά για τη πανδημία!Ο σκοταδισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αντιεμβολιαστές γονείς έφτασαν σε σημείο να κάψουν βιβλία του γνωστού παιδικού συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των εμβολιασμών.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στη Χαλκίδα με ομάδα γονέων να ρίχνουν σε κουβά αντίτυπα του παιδικού βιβλίου του Ευγένιου Τριβιζά που αφορά την περίοδο της πανδημίας και είχε μοιραστεί την προηγούμενη εβδομάδα στα σχολεία. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις κάποιων από αυτούς που υποστηρίζουν ότι η διάθεση των βιβλίων αποτελεί μέρος μια ευρύτερης προπαγάνδας υπέρ των εμβολίων και του εκφοβισμού της κοινωνίας μέσω της υποχρεωτικότητας.

Όπως παρουσιάζεται στο eviathema.gr, μαζί με τα αντίτυπα των βιβλίων, στην πυρά ρίχτηκαν φωτοτυπίες του νόμου 4682 καθώς και μάσκες και rapid test.

Το περιστατικό έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς ακραίων συμπεριφορών από αρνητές του εμβολιασμού και οργανωμένες ομάδες όπως οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος», οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες έφτασαν σε σημείο να απαγάγουν γυμνασιάρχη της περιοχής, να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν σιδηροδέσμιο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προφασιζόμενοι ότι έτσι αποδίδουν δικαιοσύνη.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια