ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μπογδάνος για ανάρτηση Μόσιαλου: «Μη διαμαρτύρεστε νεοδημοκράτες συνάδελφοι - Αυτή είναι πια η ΝΔ»


EUROKINISSI

Ρατσιστική για τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου, χαρακτηρίζει την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου για τον οποίο αναφέρει ότι «χλεύασε την Παναγία παραμονή Χριστουγέννων» και σχολιάζει αρνητικά ότι παραμένει στη θέση του, αφήνοντας υπονοούμενα για την ηγεσία του κόμματος, λέγοντας, «μη διαμαρτύρεστε, νεοδημοκράτες συνάδελφοι.
 Αυτή είναι πια η ΝΔ».

«Χλεύσασε την Παναγία παραμονή Χριστουγέννων με μια ρατσιστική ανάρτηση που προσβάλλει όσους αποστολή του είναι να πείσει, αλλά η κυβέρνηση τον κρατά στη θέση του εκπροσώπου της χώρας σε διεθνείς οργανισμούς υγείας. Μη διαμαρτύρεστε, νεοδημοκράτες συνάδελφοι. Αυτή είναι πια η ΝΔ» έγραψε στο twitter o Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Οργή από την Ιερά Σύνοδο

Η ανάρτηση σκίτσου για τις μάσκες από τον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο προκάλεσε την οργή της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία απάντησε μέσω ανακοίνωσης από την Ιερά Σύνοδο, αναφέροντας μεταξύ άλλων: από την Ιερά Σύνοδο: «Η προσβλητική ανάρτηση, φερομένη υπό το όνομα του αντιπροσώπου της Ελληνικής Δημοκρατίας σε διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊό κ. Ηλία Μόσιαλου, παραμονή των Χριστουγέννων, που χλευάζει την θρησκευτική πίστη εκατομμυρίων ορθοδόξων χριστιανών της χώρας που εκπροσωπεί, και οι συναφείς διαμαρτυρίες μελών της Εκκλησίας που περιήλθαν σε γνώση μας, δίνουν την αφορμή για την γενικότερη υπόμνηση ότι, αν και το πρόσωπο του Χριστού και της Κυρίας Θεοτόκου δεν έχουν ανάγκη οποιασδήποτε ανθρώπινης υπεράσπισης έναντι των ανθρώπινων ύβρεων, οι προσβολές και επιθέσεις κατά του Χριστιανισμού θα συνεχίσουν και θα αυξάνονται κατά τον 21ο αιώνα»

Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου


https://www.ethnos.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια