ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Άλλος ένας οργιώδης ΨΕΚωλος ρασοφόρος. Αρχιμανδρίτης: Τα εμβόλια είναι λουσμένα με αίμα εμβρύων – Ετοιμάζεται Παγκόσμια Δικτατορία του Αντίχριστου


Ο ιεροκήρυκας π. Παύλος Ντανάς Screenshot via YouTube video ΦΩΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ 

Αντιδράσεις προκαλεί η τοποθέτηση του Αρχιμανδρίτη Παύλου Ντανά, Ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Αιτωλοακαρνανίας κατά της πανδημίας και των εμβολίων κατά του κορωναϊού.
«Δεν φοβόμαστε έναν κορωναϊό»

Σύμφωνα λοιπόν με το agrinionews.gr, ο Αρχιμανδρίτης με επιστολή στον Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο επικαλέστηκε θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια: «Όλα τα εμβόλια κατά του κορωναϊού είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων» γράφει χαρακτηριστικά. Ακόμα δεν χάνει την ευκαιρία να τονίσει πως «δεν φοβόμαστε έναν κορωναϊό» και πως «ετοιμάζεται η Παγκόσμια Δικτατορία του Αντίχριστου».

«Να ζητήσετε δημοσίως συγνώμη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, για να σας ελεήσει ο Θεός. Τους ασθενείς δεν τους μαστιγώνουμε αλλά τους σεβόμαστε, τους τιμούμε και προσευχόμαστε για αυτούς διότι η ασθένεια είναι μεγάλη δοκιμασία. Να σταματήσετε να κατακρίνετε τους ανεμβολίαστους και να μην διχάζετε τον Ελληνικό Λαό. Ο Άγιος Πορφύριος είπε τα εξής αποκαλυπτικά σε έναν σεμνό άνθρωπο «μετά τον θάνατό μου θα έλθει εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα».

Με πληροφορίες από agrinionews.gr μέσω ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια