ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κορωνοϊός - Θάνατος 54χρονης στον «Ευαγγελισμό»: Εισαγγελική κλήση στον αρνητή δικηγόρο Αντωνιάδη και στον σύζυγό της


Κλήθηκε μαζί με τον σύζυγο της γυναίκας να δώσουν εξηγήσεις για δυο κακουργήματα - Προηγήθηκαν καταθέσεις γιατρών του Ευαγγελισμού για όλα όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο τις κρίσιμες μέρες που η ασθενής αρνούνταν επίμονα τη διασωλήνωση


Για δυο κακουργήματα κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ο δικηγόρος αρνητής της πανδημίας Νίκος Αντωνιάδης και ο σύζυγος της 54χρονης ασθενούς με κορωνοϊό, η οποία κατέληξε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αρνούμενη να διασωληνωθεί.


Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση και της συνέργειας στη παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό. Ακόμη, ο δικηγόρος κλήθηκε για εξηγήσεις και για το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Σε ό,τι αφορά στο σύζυγο της 54χρονης, αυτός κλήθηκε για ανωμοτί εξηγήσεις ως φυσικός αυτουργός των παραπάνω αδικημάτων.


Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε διαταχθεί έρευνα από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με αφορμή και αποκαλυπτικό δημοσίευμα του protothema.gr, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιοι απέτρεψαν τη διασωλήνωση της γυναίκα που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ανεμβολίαστη.


Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας κλήθηκαν και κατέθεσαν γιατροί, οι οποίοι περιέγραψαν στον εισαγγελέα όλα όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο τις κρίσιμες μέρες που η ασθενής αρνούνταν επίμονα τη διασωλήνωση.


Έτσι, μετά τις καταθέσεις των γιατρών ο εισαγγελέας κάλεσε τον δικηγόρο να δώσει εξηγήσεις τον σύζυγο 54χρονης.


Την ίδια ώρα, ο αρνητής δικηγόρος προσέφυγε στη εισαγγελία Εφετών της Αθήνας και ζητεί να μην δικαστεί για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ΄ εξακολούθηση, για το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη έπειτα από δίωξη που του ασκήθηκε.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην προσφυγή του ο κατηγορούμενος επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς του περί σχεδίου εξόντωσης του πληθυσμού με τους εμβολιασμούς κατά της κορωνοϊου. Τις επόμενες ημέρες ο αρμόδιος εισαγγελέας που εξετάζει τη προσφυγή του δικηγόρου θα προτείνει στο δικαστικό συμβούλιο για την απόρριψη ή όχι του αιτήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια