ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πιερρακάκης: Έρχεται μέσα στο 2022 το μητρώο διαδικασιών του δημοσίου τομέαΤην επιτάχυνση της διαδικασίας για την υλοποίηση των έργων που περιλαμβάνονται στη Βίβλο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης προανήγγειλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, από το βήμα του φετινού Digital Econony Forum που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ).

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανέφερε ακόμη πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δούμε πολλές και σημαντικές ψηφιακές υπηρεσίες, όπως αυτές που αφορούν την ψηφιακή ίδρυση ατομικής επιχείρησης και η μεταβίβαση ακινήτων.

Σύμφωνα, πάντως, με τον κ. Πιερρακάκη, η πιο σημαντική κίνηση της επόμενης χρονιάς θα είναι η δημιουργία του μητρώου διαδικασιών του δημοσίου τομέα.

Ένα πρωτοποριακό έργο όπου θα καταγραφούν όλες οι διαδικασίες από το σύνολο των φορέων και οργανισμών του δημοσίου τομέα. Σύμφωνα με τον κ. Πιερρακάκη πρόκειται για μία πολύ μεγάλη μεταρρύθμιση που θα χρησιμοποιηθεί και για τον εντοπισμό των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν και θα πρέπει να διευθετηθούν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια